Gündem Kördüğüm 29. yeni bölüm fragmanında Neslihan ve Umut ayrıldı mı?

Kördüğüm 29. yeni bölüm fragmanında Neslihan ve Umut ayrıldı mı?

04.10.2016 - 10:32 | Son Güncellenme:

Kördüğüm dizisi son bölümü ile yine nefes kesti. Yayına giren Kördüğüm 29. yeni bölüm fragmanı ise seyirciyi heyecanlandırdı. Dizide Umut, Neslihan’ın kendisini terk ettiğini düşünüyor. İşte Kördüğüm 29. yeni bölüm fragmanı ve dahası...

Kördüğüm 29. yeni bölüm fragmanında Neslihan ve Umut ayrıldı mı

Ekranların vazgeçilmez dizisi Kördüğüm 29. yeni bölümde Ali Nejat zor anlar yaşamaktadır. İşler iyice karışmıştır. Enver Eren ve ailesi cinayet sırrını çözebilecek mi? Kördüğüm 29. yeni bölüm ile Perşembe akşamı Fox Tv'de...

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının başarılı yapımlarından Kördüğüm yayınlanan son bölümü izleyicilerden tam not aldı. Yayınlanan son bölümde Kaan sürpriz bir isimden yardım istedi. Kördüğüm'ün yeni bölümünde Enver Eren ve ailesi cinayetin sır perdesini aralamak için çabalıyor. İşte Kördüğüm'e dair merak edilenler...

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımclığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Kördüğüm dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol, Alican Yücesoy, Saadet Işıl Aksoy yer alıyor.

KÖRDÜĞÜM 29. BÖLÜM FRAGMANI

KÖRDÜĞÜM 29. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Feyza’nın büyük bir aşkla bağlı olduğu Murat’ın gerçek yüzünü gören ve neler yapabileceğini bilen sadece iki kişi vardır köşkte. Biri, felç geçirdiği için sessiz ve hareketsiz kalan Tarık Bey, diğeri de Umut’un özgürlüğü için Murat’ın isteklerini kabul eden Neslihan… Umut, Neslihan’ın kendisini terk ettiğini ve başkasıyla birlikte olduğunu sanmaktadır. Öte yandan Umut hayalindeki yerli otomobili yapabilmek için sürpriz bir isimle yeniden çalışmalara başlar. Gökçe’nin doğum zamanı gelir. Genco ne Gökçe’yi ne de bebeği bırakmak istemez ancak Gökçe kendi yolunu çizmiştir.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Naz’ın ölümünden sonra ortaya çıkan tüm deliller, katil olarak Ali Nejat’ı göstermektedir. KarasuAilesi’nin sonunu getirebilmek için öncelikle Ali Nejat’ı yok etmesi gerektiğini bilen Murat, kurduğu tuzaklarla Ali Nejat’ın elini kolunu iyice bağlar. Ali Nejat’ı kurtarabilecek kimse yokken, Kaan kimseye haber vermeden birinin kapısını çalar.

KÖRDÜĞÜM HİKAYE VE KÜNYE

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı ‘Kördüğüm’, Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta! Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak.

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise Otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Haberin Devamı

YAPIM: ENDEMOL SHINE TÜRKİYE

YAPIMCI: H.HAKAN EREN, GÖKHAN TATARER

PROJE TASARIM: ÖMER FARUK SORAK

DRAMALAR DİREKTÖRÜ: CENGİZ DEVECİ

PROJE KREATİF DANIŞMANI: HÜLYA VURAL

PROJE YAPIMCISI: TEKİN DOĞAN

YÖNETMEN: GÖKÇEN USTA