Gündem Koyun otlatırken dehşeti yaşadı! Bacağına 55 dikiş atıldı

Koyun otlatırken dehşeti yaşadı! Bacağına 55 dikiş atıldı

17.02.2022 - 17:10 | Son Güncellenme:

Balıkesir’in Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Küçük Yeni mahallesinde küçük hayvan yetiştiriciliği yapan Abdullah Alcan koyunlarını otlatırken av köpeklerinden kaçan domuzun saldırısına uğradı. Domuzun saldırısı sonrasında Atatürk Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Abdullah Alcan’ın bacağına 55 dikiş atıldı.

Koyun otlatırken dehşeti yaşadı Bacağına 55 dikiş atıldı

Koyunlarını otlatırken domuzun saldırısına uğrayarak yaralanan Abdullah Alcan köpekleri sayesinde hayatta kaldığını ifade etti. Köpekleri olmasaydı domuzun kendisini öldürebileceğini ifade eden Alcan olay anında çok korktuğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

“KÖPEKLERİM OLMASAYDI ÖLECEKTİM”

Selimiye Barajı kenarında koyunlarını otlatırken domuzun saldırısına uğraşan Abdullah Alcan olay anını şu şekilde anlattı:

“İki köpek karşıdan domuzu kovalıyordu. Ben de Selimiye Barajı boyunda koyun otlatıyordum. Domuz oradan geçerken benim de iki köpeğim var onlarla karşılaşınca bana çarptı ve beni hastanelik etti. Köpeklerim olmasaydı domuz beni öldürecekti. O an orada koyunlarımı bıraktım telefonlar çekmediği için yola düşerek yakınlardaki köyden yardım istedim. Yakın köyden minibüs gelerek beni Atatürk Şehir Hastanesi’ne getirdiler. Acil serviste hemen müdahale ettiler ve bacağıma 50-55 dikiş atıldı. Domuzun bana saldırması anında köpekler olmasaydı kendimi öldü saymıştım”.