Gündem KPSS tercihleri saat kaçta bitiyor? KPSS tercihlerinde bugün son gün!

KPSS tercihleri saat kaçta bitiyor? KPSS tercihlerinde bugün son gün!

20.12.2018 - 10:03 | Son Güncellenme:

KPSS tercihleri için son gün geldi çattı. Henüz tercihlerini gerçekleştirmeyen adaylar KPSS tercih işlemleri saat kaçta bitiyor sorusunun cevabını arıyor. İşte hem bu sorunun hem de KPSS tercihleri nasıl yapılır sorusunun cevabı...

KPSS tercihleri saat kaçta bitiyor KPSS tercihlerinde bugün son gün

KPSS tercih işlemleri için geri sayım başladı. 11 Aralık'ta ÖSYM tarafından alınmaya başlayan KPSS tercih işlemleri son gün! Bugün sona erecek tercih işlemleri için adaylar saat 23:59'a kadar tercih işlemlerini yapabilecek. Geçtiğimiz günlerde tercih kılavuzunda yapılan güncelleme adaylara duyuruldu.

Haberin Devamı

KPSS tercih işlemleri bu gece 23:59'da sona erecek. Adaylar son dakikalara kadar tercih işlemleri üzerinde değişim yapabilecek. KPSS tercihleri için adaylar ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifreleri ile işlem yapabilecek.

KPSS TERCİHLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

2018/2 KPSS tercihleri ÖSYM tarafından 11 Aralık tarihinde alınmaya başlanmıştı. ÖSYM, KPSS tercih işlemlerinin 20 Aralık 23:59'da sona ereceğini duyurdu.

KPSS-2018/2 Tercih Kılavuzu, güncellenmiş haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanmıştır. Güncelleme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir.

Adayların tercihlerini yaparken Ek'te yer alan 18 Aralık 2018 tarihli KPSS 2018/2 Tercih Kılavuzu ve Tablolarını esas almaları gerekmektedir.

Haberin Devamı

Adayların bilgisine önemle duyurulur.

KPSS 2018/2 GÜNCEL TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ