Gündem 'Kral tacı' simgeli şebekeye operasyon! Çok sayıda gözaltı var

'Kral tacı' simgeli şebekeye operasyon! Çok sayıda gözaltı var

02.06.2022 - 14:40 | Son Güncellenme:

İzmir merkezli 3 ilde, polisin düzenlediği operasyonda 29 otomobil ele geçirildi, 18 şüpheli de gözaltına alındı. Şebekenin, tüm otomobillerin ön camına 'kral tacı' simgesi yapıştırıp, 'Bu işin kralıyız' mesajı verdikleri belirtildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, çalıntı otomobil ihbarıyla hareket geçerek, oto hırsızlığı şebekesini tespit etti.

Haberin Devamı

6 aylık teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen şüphelilerin yakalanması için İzmir, Ankara ve Kütahya'da eş zamanlı baskınlar yapıldı. Havadan drone ile görüntülenen operasyonda 18 şüpheli, gözaltına alındı. Ekipler ayrıca çalıntı olduğu belirlenen 29 otomobili ele geçirdi.

Kral tacı simgeli şebekeye operasyon Çok sayıda gözaltı var

KRAL TACI DETAYI

Öte yandan şebekenin, çaldıkları tüm otomobillerin ön camına 'kral tacı' simgesi yapıştırdıkları ve bu şekilde 'Biz bu işin kralıyız' mesajı verdikleri ortaya çıktı. Şüphelilerin, çaldıkları araçların şasi numaralarını çalıntı olmayanlarla değiştirdikleri ve bu işlemden sonra satışa çıkardıkları belirlendi. Şüphelilerin polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Kral tacı simgeli şebekeye operasyon Çok sayıda gözaltı var
Kral tacı simgeli şebekeye operasyon Çok sayıda gözaltı var