GündemKukla Festivali Ankara’da

Kukla Festivali Ankara’da

02.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tiyatro Tempo ve Ankara Üniversitesi işbirliğinde, Denizbank sponsorluğunda bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek Uluslararası Ankara Kukla Festivali başlıyor.

Kukla Festivali Ankara’da

12-21 Ekim arasında gerçekleştirilecek festival, 12 Ekim tarihinde Tiyatro Tempo’nun “Köpek Olmak İstemiyorum” ve Moldova’dan İzvoraşul Vesel Tiyatrosu’nun “Prenses Benek” adlı çocuklara yönelik oyunlarıyla başlayacak. 21 Ekim’de sergilenecek son oyun ise İstanbul’dan Tarla Zanat grubunun “Çerveçe İki” adlı oyunu olacak. Festivalin yetişkinler için resmi açılış oyunu “Sokrates’in Son Gecesi” kukla oyunu Tiyatro Tempo tarafından sergilenecek. Bulgar sanatçılarla ortaklaşa gerçekleştirilecek oyunda, PetarTodorov, Stefan Tsanev’in aynı adlı özgün oyunundan kukla sahnesi için bir metin oluştururken, Hanna Schwartz’ın sahne tasarımı, Marina Yüce ve Haluk Yüce oyunculuğuyla izleyici ile buluşacak.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar