Gündem Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümde Polat'ı şok eden büyük pusu-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümde Polat'ı şok eden büyük pusu-İzle

14.04.2016 - 20:20 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan kasırgası tüm hızıyla sürüyor. Kanal D'nin uzun yıllardır izleyicilerine soluksuz anlar yaşatan dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümüyle ekranlara geldi. Fırtınalar estiren sahneleriyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümde Gölge, Polat'a şok bir pusu düzenliyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümden tüm detaylar..

Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümde Polatı şok eden büyük pusu-İzle

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile izleyicilerine yine soluksuz anlar yaşattı. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölüm nefes kesti. Heyecanın dorukta olduğu dizinin son bölümünde Gölge'den Polat Alemdar'a bir pusu düzenlendi. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölüm ve detayları...

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 291.son bölüm ile ekrana kililtledi. Dizinin son bölümde yine nefesleri kesen aksiyon sahneleri bu haftaya damga vurdu. Polat Alemdar, Gölge'nin hain pususu ile karşı karşıya kaldı. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu 291. son bölümü haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde neler oldu? İzleyenleri neler bekledi? İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünden detaylar..

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gölge'den Polat Alemdar'a Pusu!

Geçtiğimiz hafta Kemancı’yı yakalamak için çok önemli bir fırsat yakalayan Polat Alemdar’a pusu kurulmuştu. Cahit ile birlikte çok zor durumda kalan Polat ateş çemberinden nasıl kurtulacak?

Haberin Devamı

Ender Hoca’dan sonra Şükrü Bey’in de hedef olmasıyla bütün akademisyen ekibinin tehlikede olduğu kanıtlanır. Polat Alemdar, tüm ekibin güvenliğini sağlamakta kararlıdır. Öte yandan Gölge ve Ariel de ekibe ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ederler. Kemancı’nın da katılmasıyla ekibin güvenliği bir kez daha tehlikeye girer.

Polat Alemdar’ın müthiş planı ise her şeyin seyrini değiştirecek. Yusuf’un Öktem’in evinde bulduğu özellikle saklanmış hançer şeklindeki kolyenin sırrı ne?

Kurtlar Vadisi Pusu, heyecan dolu yeni bölümü ile kendi günü ve kendi saatinde Kanal D’de…!

KURTLAR VADİSİ PUSU 291. BÖLÜM FRAGMANI

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi son bölümünde gerçekleşen olaylar şu şekildedir;

Polat Alemdar, Gölge'nin peşinde olduğu kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Polat Alemdar gerçekleşecek olan toplantıda oldukça ilgi çekici bir konuşma yaptı ve Gölge'ye bu konuşma ile mesajını verdi.

Köşeye sıkışan Gölge'nin, Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıt vermesi de aynı şekilde gecikmedi. Polat Alemdar ve ekibi için hain bir pusu hazırlayan ve Polat Alemdar ve ekibini pusuya düşüren Gölge, bu kez işini şansa bırakmadı.

Yusuf için ise artık işler değişti. İntikam almanın hayali ile gözüne uyku girmeyen Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şeyin sorumlularından bu yapılanların hesabını sormak için hiç vazgeçmeyecek.

Dizi hakkında bilinmesi gereken genel bilgiler şunlardır;

Dizinin ilk başladığı yıllarda öğrenmiş olduğumuz ilk şey KGT ajanı olan Ali Candan'ın yüzünü değiştirerek Polat Alemdar olması. Polat Alemdar çeşitli operasyonaları hayata geçirip devlete dair yapılacak olan saldırıları bir şekilde önlemeye çalışmasıdır. Kurtlar Vadisi Pusu'nun önemli oyuncuları Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit) ve Defne Samyeli (Zeynep/Asya) olarak kadroyu oluşturmaktadır.

Haberin Devamı

Oyuncular : Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü),
Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye),
Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı),
İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln),
Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade),
Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca),
Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif),
Aziz Kibartaş (Algis), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel)

Yapımcı : Pana Film

Konsept : Necati Şaşmaz

Yönetmen : Doğan Ümit Karaca İkinci Yönetmen : Selahattin Sancaklı

Senaryo : Murat Koca, Cahit Kayaoğlu, Selma Hacıosmanoğlu, Ayşegül Hacıosmanoğlu

Senaryo Danışmanı: Öktem Başol

Müzik: Gökhan Kırdar