Gündem MasterChef Türkiye 26. yeni bölüm fragmanı! İlk eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye 26. yeni bölüm fragmanı! İlk eleme adayı kim oldu?

27.11.2018 - 01:25 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de ilk eleme adayı belli oldu. Bu akşam bir kişinin eleneceği yarışmada ilk takım oyununu kırmızı takım kaybetti. Kerem, Meltem ve Mehmet arasından kim ilk eleme adayı oldu? İşte MasterChef Türkiye 26. yeni bölüm fragmanı

MasterChef Türkiye 26. yeni bölüm fragmanı İlk eleme adayı kim oldu

Kısa sürede büyük bir ilgi toplayan MasterChef Türkiye 25. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Peki MasterChef'in dün akşamki bölümünde neler oldu? İşte hem bu sorunun cevabı hem de MasterChef Türkiye 26. yeni bölüm fragmanı...

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de ilk olarak takım oyunu oynandı. Takımlar Orkinos balığı ile Tuna Sashimi, Tuna Kavurma, Zencefil Soslu Tuna Steak yaptı. Kırmızı Takım kaptanı Meltem, Mavi Takım kaptanı Uğur oldu. Yarışmayı ise 3 yemeği de Kırmızı Takımdan daha iyi yapan Mavi Takım kazandı ve eleme potasından kurtulmuş oldu.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden Kırmızı Takım oyuncuları Hakan, Mehmet, Kerem ve Meltem arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve dokunulmazlığı kazanan isim Kerem oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Fenomen yemek yarışmasında haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Hakan, Meltem ve Mehmet arasında oynanan oyunu Hakan kazandı ve dokunulmazlığa ihtiyacı olmayan Hakan, bu ödülü Meltem'e verince haftanın ilk eleme adayı Mehmet oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE 26. YENİ BÖLÜM TANITIMI

Yazarlar