Gündem MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık

10.10.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

MHP, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla yürüttüğü faaliyetlerine ilave olarak “Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları” yapma kararı aldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuya ilişkin yazılı açıklamasında, şunları kaydetti: “31 Mart 2024’te elde edeceğimiz başarı; önceki seçimlerde elde edilen kazanımların tamamlayıcısı olacak. Partimiz, Yerel Seçimlerde büyük bir zafer kazanmaya odaklanmıştır. Partimiz; bir yandan kongre sürecini hitama erdirmek için teşkilatlar bazındaki faaliyetlerini sürdürürken, diğer yandan da 31 Mart seçimleri bağlamındaki çalışmalarına hız vermiştir. Bu çerçevede, ‘2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’ temasıyla yurt sathında yürütülen faaliyetlerimize ilave olarak ‘Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları yapılması kararlaştırılmıştır. Toplantıların ilki 14 Ekim’de Bursa’da gerçekleştirilecektir. İkinci bölge istişare toplantısı da 15 Ekim’de Kayseri’de yapılacaktır.”

Haberin Devamı

Öte yandan MHP’de 27 Eylül’de ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından başlayan il kongrelerinin de bu ay sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. MHP Ankara il kongresi 15 Ekim Pazar günü ATO Congrasium’da gerçekleştirilecek.