Gündem MHRS girişini yaparak hastane randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz

MHRS girişini yaparak hastane randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz

23.12.2015 - 22:22 | Son Güncellenme:

MHRS girişini yaptıktan sonra hastane randevu alma işleminizi çok basit bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemleri nasıl ve nereden yapacağınızın bilgisi haberimizde.

MHRS girişini yaparak hastane randevu alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz

Günümüz modern teknolojileri ile birlikte artık internet üzerinden hastane randevularını alabilme imkanı bulunuyor. Son yıllarda hızla gelişen teknoloji ile birlikte yaygınlaşan internet kullanım oranlarını Türkiye’deki sağlık hizmetlerinde yaşanan aksaklıkları ve sorunları çözüme kavuşturabilmek ve aynı zamanda da vatandaşa kamu sağlık hizmetlerinde çok daha çağdaş ve çok daha modern standartlar sunabilmek amacı ile Merkezi Hastane Randevu Sistemi geliştirildi. Vatandaş günümüzün modern teknolojilerini kullanarak son derece pratik bir şekilde internete erişim sağlayarak sadece dakikalar içerisinde tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine online hastane randevu alımlarını gerçekleştirebiliyor.

Haberin Devamı

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Dünya genelinde gelişmiş ülkelerde uzun yıllardır uygulanmakta olan randevu kamu sağlık hizmetlerinin sağladığı modern, çağdaş ve kaliteli sağlık hizmetleri standartlarını Türkiye’deki sağlık hizmetlerine de uygulamak isteyen Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Merkezi Hastane Randevu Sistemi vatandaşın tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine internet hız ve kolaylığında randevu alabilmesini sağlıyor. Modern teknolojik yenilikler ile birlikte yaşamın her alanında kendisine en etkin biçimde yer bulan internetin sağlık sektöründe aktif olarak kullanılmasını sağlayan Sağlık Bakanlığı’nın MHRS web randevu sistemi vatandaşın kamu hastanelerinde karşı karşıya kaldıkları en büyük sorunu çözüme kavuşturuyor. Özellikle Türkiye’de çok uzun süredir vatandaş kamu hastanelerinde sağlık hizmeti alabilmek için sabahın ilk ışıkları ile hastaneye giderek, uzun saatlerini alacak sıra bekleme çilesi ve yoğun evrak işlemlerinden oluşan bürokrasi çilesi ile uğraşmak durumunda kalıyordu. Bu durum zaten sağlık sorunları yaşan vatandaş açısından son derece ciddi sonuçları olan mağduriyetlere yol açıyordu. Bu gibi etkilerinin yanı sıra sağlık hizmetlerinin düşük kalitelere dönüşmesine yol açan bu durumu ortadan kaldırabilmek amacı ile Sağlık Bakanlığı tarafından MHRS web randevu sistemi geliştirildi.

Haberin Devamı

Vatandaşlar internet üzerinde yer alan Sağlık Bakanlığı’nın Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ni kullanarak hastane randevu alımlarını dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. Tüm Türkiye’deki 2. ve 3. kademe kamu hastanelerine ve Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerine sadece dakikalar içerisinde hastane randevu alımlarının gerçekleştirilebilmesine olanak sağlayan Merkezi Hastane Randevu Sistemi aynı zamanda vatandaşa pek çok çağdaş hak da sağlıyor. Özellikle günümüzde vatandaşlar MHRS hastane web randevu sistemi ile birlikte hastane, poliklinik ve hekim seçebilme gibi son derece önemli çağdaş haklardan yararlanabiliyor. Bu durumda vatandaşın artık çok daha modern sağlık hizmetleri alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Vatandaşın internete erişim sağlayabildiği her yerden mhrs.gov.tr adresinden kolay bir şekilde erişim sağlayabildikleri Merkezi Hastane Randevu Sistemi üzerinden tüm Türkiye’deki kamu hastanelerine günün her saatinde randevu alabilme imkanı bulunuyor. Ancak vatandaşın internette hastane randevu alımları yapabilmesi için öncelikli olarak Merkezi Hastane Randevu Sistemi’ne erişim sağlamaları gerekiyor. Bu yüzden de günümüz modern çağında vatandaşlar tarafından son derece sık ve yoğun bir şekilde kullanılıyor.

Yazarlar