Gündem MHRS hastane randevu şifre kullanılarak yapılıyor mu?

MHRS hastane randevu şifre kullanılarak yapılıyor mu?

31.03.2016 - 13:42 | Son Güncellenme:

MHRS hastane randevu hayatımızı kolaylaştıran uygulamalardan birisidir. MHRS hastane randevu ile hastaneleri seçerek önceden muayene olacağımız günü belirleyebilir. MHRS hastane randevu işlemi internet hizmetinin bulunduğu her yerden kullanılabilmektedir.

MHRS hastane randevu şifre kullanılarak yapılıyor mu

Bugünlerde hayatımızı kolaylaştıran oldukça fazla şey bulunmaktadır. Bunun nedeni ise teknolojinin oldukça ilerlemiş olmasıdır. Günümüzde birçok işlemi çok kolay bir şekilde yapabilmek mümkündür. Ülkemizde de yaygınlaşmış olan teknolojinin de etkisi ile artık birçok işlemimizi zahmetsiz bir şekilde dakikalar içerisinde yapabilmekteyiz. Bu işlemlerden bu yazımızda sizler için anlatacak olduğumuz önemli işlem MHRS hastane randevu işlemidir. MHRS açılımı Merkezi Hekim Randevu Sistemi’dir. Bu sistemi kullanarak almak istediğiniz randevuyu kolayca hiçbir kurul kuruluşta sıra beklemeden oturduğunuz yerden dakikalar içerisinde alabilirsiniz.

Haberin Devamı


• MHRS RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ!

• MHRS LABORATUVAR SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

MHRS randevu sistemi üzerinden MHRS hastane randevu alabilmek için öncelikle MHRS hastane randevu resmi sitesi üzerinde bir üyeliğinizin olması gerekmektedir. Site içi üyelik için; MHRS resmi sitesine gitmeniz gerekmektedir. Ve açılacak olan ana sayfada bulunan “Üye Olun” seçeneğine tıklayınız. Daha sonra açılacak ekran üzerinde bulunan başvuru formunu doldurarak üye olabilir ve siteye giriş yapabilirsiniz. MHRS hastane randevu sistemine girebilmek için diğer bir yöntem ise E-Devlet sistemi ile giriş yapma seçeneğidir. E-Devlet sistemi ile giriş yapabilmek için bir E-Devlet şifresine ihtiyacınız olacaktır. Şifreniz yoksa yukarıda belirttiğimiz yöntem ile üye olarak giriş yapabilirsiniz. Ancak E-Devlet sistemi üzerinden giriş yapmak isterseniz mutlaka bir E-Devlet şifresi edinmeniz gerekecektir. E-Devlet şifresini alabilmek için bir postaneye nüfus cüzdanınız ile gitmeniz gerekmektedir. Nüfus cüzdanınız ile yapacağınız şifre alma başvurusu sonucunda size ait bir şifre oluşturulacaktır. 2 TL işlem ücreti karşılığında alacağınız E-Devlet şifresini MHRS hastane randevu ile birlikte 22 E-Devlet uygulamasında da kullanabilirsiniz. Almış olduğunuz şifreniz sizin kimlik bilgileriniz ile oluşturulmuş olduğu için aynı şifre ile bir başkası adına işlem yapabilmeniz mümkün değildir. Bu nedenle şifrenizi kimseyle paylaşmamanızı tavsiye ederiz. E-Devlet şifrenizi aldıktan sonra randevu alabilmek için MHRS hastane randevu sisteminin resmi sayfasını açmanız gerekmektedir. Açılacak sayfa üzerinde bulunan “Randevu Al” seçeneğine tıklayınız. Giriş sayfası üzerinde bulunan “E-Devlet ile giriş” seçeneğini seçiniz. Daha sonra açılacak sekme üzerinde bulunan boşluklara T.C. kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi yazmanız gerekecektir. T.C. kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi ilgili alanlara yazdıktan sonra “Sisteme Giriş Yap” seçeneğine tıklayınız. Böylelikle MHRS hastane randevu sayfasına yönlendirileceksiniz.

Haberin Devamı


Anlatmış olduğumuz bu iki yolla da girişinizi yaptıktan sonra açılacak olan MHRS hastane randevu sisteminden yararlanıp, randevu alabilmek için yapmanız gereken ilk şey; bulunduğunuz ili ve buna bağlı olarak bulunduğunuz ilçeyi seçiniz. Daha sonra muayene olmak istediğiniz alanı seçiniz. Muayene olacağınız alanı seçtikten sonra muayene olmak istediğiniz hastaneyi seçiniz. Hastane seçiminden sonra hastanede görev alan doktor kadrosunu görebilirsiniz. Buradan doktorlar bölümünde bulunan doktor isimlerinden istediğiniz herhangi birini seçiniz. Seçmiş olduğunuz doktora ait uygun gün ve saatler sayfanın sağ tarafında size gösterilecektir. Buradan size uygun olan günün size uygun olan saatini seçip “Randevu Al” seçeneğine tıklayınız. Daha sonra ekran üzerinde randevu bilgileriniz ve randevuyu onaylamanız için bir güvenlik kodu verilecektir. Randevunuzu alabilmek için güvenlik kodunu ilgili boşluğa yazıp “Onayla” seçeneğine tıklayınız. Böylelikle MHRS hastane randevu sistemi üzerinden randevunuzu almış olacaksınız.