Gündem Muradiye'de ürküten garip iddia

Muradiye'de ürküten garip iddia

17.10.2009 - 14:40 | Son Güncellenme:

Demir ailesinin hayatı, son günlerde yaşadıkları ürperten olaylarla adeta bir korku filmine dönüştü.

Muradiyede ürküten garip iddia

VAN'ın Muradiye İlçesi'nde Sadrettin Demir ve ailesinin oturduğu evdeki tüm eşyaların ‘kendiliğinden yırtıldığı' öne sürüldü. Ev sahibi Sadrettin Demir ise, bunun kendisini göremediği ‘evlerine musallat olan bir varlık' tarafından yapıldığını ve bunun çocuklarına da saldırdığını iddia etti. Eşyalarını alarak 15 gündür dışarda yaşadıklarını belirten Sadrettin Demir, sorunun çözülmesi için yardım istedi.

Muradiye İlçesi’ne 10 kilometre uzaklıktaki Balaklı Köyü’nde oturan 12 nüfuslu Demir ailesinin hayatı, son günlerde yaşadıkları olaylarla adeta bir korku filmine dönüştü. Ailenin iddiasına göre evlerindeki tüm bez eşyalar bilinmeyen bir şekilde yırtılıyor. Ev sahibi Sadrettin Demir, bunu evlerine musallat olan ve görünmeyen bir varlık tarafından yapıldığını iddia etti.

Haberin Devamı

15 günden beri çocuklarıyla birlikte evi terkedip dışarda yatıp kalktıklarını belirten Demir, Tarım İlçe Müdürlüğü’nden de yardım istedi. Ancak Tarım Müdürlüğü ekipleri de yaptıkları inceleme sonrası bir ipucuna rastlayamadı. Çocuklarının üzerindeki giysilerin bile yırtıldığını belirten Demir, şunları söyledi: “Koltuklarımızı, perdelerimizi, çocuklarımın üzerindeki giysileri bile parçalayan bu varlığı yakalamak için evin çeşitli yerlerine yapıştırıcı döktük. Esrarengiz varlığı yakalamak için yumurtalara fare zehiri döküp her tarafa bıraktık. Ancak, hiç bir şey değişmedi. Evimizde sağlam eşya kalmadı. Biz de eşyalarımızı alıp dışarı çıktık. Ancak dışardaki eşyalarımızı da gelip yırtıyor. Gideceğimiz bir yer olmadığı için de evin önünde yatıp- kalkıyoruz. Korku içindeyiz.

Haberin Devamı

Ailece hepimizin psikolojisi bozuldu. Son olarak imam ve alimlere danışacağım.” Üzerindeki giysileri parçalanan 12 yaşındaki Derya Demir, kendisine saldırıp giysilerini parçalayan ‘varlığın' beyaz tüylü, pençeli kediye benzediğini, bir anda görünüp kaybolduğunu ileri sürdü. Demir, “Sonra baktım üzerimdeki giysilerim parçalanmıştı” dedi.