Gündem O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş!

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş!

09.05.2016 - 09:03 | Son Güncellenme:

Ekrana kilitleyen bölümü ile dün yayınlanan O Hayat Benim dizisinde heyecan doruktaydı. İzleyici merakla O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanını beklemeye başladı. Son bölümde Efsun'un tutuklanması şoka uğratmıştı. İşte O Hayat Benim son bölümünden detaylar...

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş

O Hayat Benim, yayın hayatına 16 Şubat 2014'ten itibaren geçerek izleyicilerle buluşmuştu. O Hayat Benim dizisinin yönetmenliği, Hamdi Alkan'ın yaptığı, Senaristiği Yekta Torun ve Melis Başar 'ın üstlendiği baş rollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Sinan Albayrak, Ahu Sungur, Oya Başar, İclal Aydın, Zerrin Sümer ve Süleyman Atanısev'in paylaştığı dizi Fox TV ekranlarında her pazar saat 20:00'da yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Zeynep basının önünde Arda’nın işlediği cinayeti anlatmaya başlar. Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir... Hülya da Kenan’ın yalanlarına karşı daha fazla sessiz kalmayacak, başını diğer tarafa çevirmeyecektir. Müge konağı terk edip Cemal’in yeni tuttuğu gecekondunun kapısını çalar. Cemal’in annesi Hayriye, Müge’yi gelini gibi benimsemiştir bile. Kısmet Mahallesi’nde Sultan’ın kapısı da hayırlı bir iş için çalınır. Fakat Affan’ın niyetinin öğrenilmesiyle mahalle çalkalanmaya başlar. Bahar da Ateş’in gitgide karanlık bir yola sürüklenmesinden çok rahatsızdır. Bütün bu kötü gidişatı bölen, Efsun’dan gelen haber olur. Apar topar hastaneye kaldırılan Efsun’un durumu ortaya çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır! O Hayat Benim yeni bölümüyle Pazar 20.15'de FOX'ta.

Haberin Devamı

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanı için meraklı bekleyiş

O HAYAT BENİM 94. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

O Hayat Benim 94. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

O HAYAT BENİM DİZİSİNİN GENEL KONUSU

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

O HAYAT BENİM 93. BÖLÜME ÖZEL VİDEOLAR

Haberin Devamı

Ben anne oluyorum!

Polis Efsun Atahan'ı tutukluyor!

Arda'dan Efsun'a sabah sürprizi!