Gündem O Hayat Benim son bölümüyle nefesleri kesti!

O Hayat Benim son bölümüyle nefesleri kesti!

12.11.2016 - 12:02 | Son Güncellenme:

O Hayat Benim yoluna dolu dizgin devam ediyor. Fox Tv ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi O Hayat Benim'de Efsun ölüyor. Ateş ise Cemre'yi adalete teslim etme konusunda ısrarlı gözüküyor. O Hayat Benim izleyenleri 110. bölüm fragmanını büyük bir heyecanla bekliyorlar. İşte tüm ayrıntılar...

O Hayat Benim son bölümüyle nefesleri kesti

O Hayat Benim, 16 Şubat 2014'te Fox TV'de yayınlanmaya başlanan Türk televizyon dizisi. Yönetmenliğini otuzuncu bölüme kadar Hülya Bilban, otuz birinci bölümden itibaren Hamdi Alkan üstlenmiştir. Baş rollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem paylaşmaktadır. Bu sene yayınlanmaya başlayacak olan dördüncü sezonda yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk oturmaktadır.

Haberin Devamı

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇÖİN TIKLAYINIZ

O HAYAT BENİM 110. BÖLÜM FRAGMANI

O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

O HAYAT BENİM SON BÖLÜM ÖZETİ

Efsunsuz bir hayat mümkün mü? Arda için... Sultan için... Nuran için... Bahar için... Hayat nasıl devam edecek? Aile mahkemesi Nuran’la ilgili kararını verirken Efsun orada yok! Bahar, Nuran’a kol kanat gererken Efsun orada yok! Ölümün kollarına düşen sadece Efsun da değil! Ateş’in Cemre’yi adalete teslim etme çabası, bir yaşama daha mal olmak üzere. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Kısmetsiz Mahallesinde Zühal ve Seçil, Ganimet’i avuçlarına almak için uğraşmaya devam ediyor. Pertev’in ikiyüzlülüğü, yalanları işe yaramaya başlarken, Volkan üst üste yediği tokatlarla artık patlamanın sınırında... Efsunsuz bir hayat Volkan için de mümkün değil artık!