Gündem Ömer Göktuğ kimdir? Ömer Göktuğ kaç yaşında ve neden öldü?

Ömer Göktuğ kimdir? Ömer Göktuğ kaç yaşında ve neden öldü?

19.01.2022 - 11:40 | Son Güncellenme:

Flash TV sahibi Ömer Göktuğ koronavirüse yenik düştü. Bu acı gelişme sonrası Göktuğ hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyenler "Ömer Göktuğ kimdir? Ömer Göktuğ kaç yaşında ve neden öldü?" diye soruyor.

Ömer Göktuğ kimdir Ömer Göktuğ kaç yaşında ve neden öldü

Bursalı iş adamı ve Flash TV'nin sahibi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Evli ve 12 çocuk babası olan Göktuğ'un vefatının ardından "Ömer Göktuğ kimdir? Ömer Göktuğ kaç yaşında ve neden öldü?" soruları hızlandı.

Haberin Devamı

ÖMER ZİYA GÖKTUĞ KİMDİR?

Göktuğ, 1953 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. Öğrencilik hayatında ticaretle uğraşmaya başladı. 1979 yılında Bursa'da Bursanteks firmasını kurarak tekstil sektörüne girdi.

1982 yılında Bursa merkezli Göktuğ Brode, 1989 yılında da Göktuğ Tekstil A.Ş. firmalarını kurarak tekstil yatırımlarını sürdürdü. 1990 yılında Göktuğ İnşaat şirketini kurarak arazi derleme, proje geliştirme faaliyetlerinde bulundu. Bursa'nın ilk gökdelenlerinden birini inşa etti.1992 yılında Göktuğ Medya ve Haber Ajansı bünyesinde Türkiye'nin ilk özel televizyon kanallarından biri olan Flash TV'yi kurdu. Bursa merkezli olarak yayına başlayan Flash TV, daha sonra İstanbul'a taşındı.

Haberin Devamı

Evli ve 2 çocuk babası olan Göktuğ, 19 Ocak 2022 tarihinde hayatını kaybetti.