GündemPala Yasin’den kadın hâkime özür mektubu

Pala Yasin’den kadın hâkime özür mektubu

29.06.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kamyonunun aküsünü çalan hırsızları döverek hastanelik ettiği için yargılandığı mahkemede, kadın hâkime hakaret etmekten tutuklanan, ‘Pala Yasin’ lakaplı eski boksör Yasin Aytekin (23) özür diledi.

Pala Yasin’den kadın hâkime özür mektubu

Cezaevinden hâkime özür mektubu yazan Aytekin, af dileyip serbest bırakılmasını talep etti. Aytekin’in avukatı Burak Bozkurt da, müvekkilinin duruşmaya avukatsız girmesinin kurbanı olduğunu söyledi.
8 Haziran’daki duruşmanın sonunda hâkim Hülya Akar, Yasin Aytekin’le ilgili mahkemenin verdiği hükmün 5 yıl ertelendiğini açıklamıştı. Aytekin ise kararı 5 yıl hapis yatacağı şeklinde anlayıp, “Sizin de, mahkemenizin de. Ben bir daha gelmem” diye bağırarak tutunakları yırtmıştı. Hâkim Hülya Akar’a da yöresel şiveyle “Hele sufatına (yüzüne) bak şunun” diye bağıran Aytekin, Akar’ın şikâyeti üzerine tutuklanmıştı. Olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirten Pala Yasin’in babası Mehmet Sıtkı Aytekin de (61) hâkim Hülya Akar’dan oğlu adına özür dileyerek affedilmesini istedi. Aytekin, oğluna cezaevinden çıkınca nişan yapacaklarını belirtti.

KEŞFETYENİ
Tanışma hikayesini ilk kez anlattı! İtirafı herkesi şaşırttı
Tanışma hikayesini ilk kez anlattı! İtirafı herkesi şaşırttı

Cadde | 23.05.2025 - 07:13

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Sıla Türkoğlu, iş insanı sevgilisi Ata Ayyıldız ile tanışma hikâyesini ilk kez anlattı.

Yazarlar