GündemPalalı saldırgan ne zaman döneceğini açıkladı

Palalı saldırgan ne zaman döneceğini açıkladı

31.07.2013 - 18:50 | Son Güncellenme:

Gezi Parkı protestoları sırasında, Talimhane'de eylemcilere pala ile saldıran ve hakkında 9 yıl 9 aydan 27 yıla kadar hapis cezası istenen Sabri Çelebi, halen Fas'ta olduğunu belirterek Ramazan Bayramı’ndan sonra Türkiye ’ye döneceğini söyledi.

Palalı saldırgan ne zaman döneceğini açıkladı

Çelebi, hakkında düzenlenen iddianameye ilişkin olarak ise"Hakkımda 27 yıl istenmiş, adam öldürenler bile 4 yıl yatıp çıkıyor. 50 yıl istense umurumda değil, yine de Türkiye'ye döneceğim. 1,5 yaşında çocuğum var. Ben ekmeğimi orada kazanıyorum. İşim gücüm İstanbul'da. Ben Fas'ta ne yapacağım. Çocuğumun rahatsızlığı nedeniyle dönüşüm gecikti” dedi.

Haberin Devamı

13 Ağustos Salı günü Türkiye'ye dönüş biletini iptal ettirdiği yönündeki iddiaları yalanlayan Çelebi,"Hayır öyle bir şey yok. Bunu THY'den de öğrenebilirsiniz. Ramazan Bayramı'ndan sonra Türkiye'de olacağım" diye konuştu.

DEHŞETE DÜŞÜREN SALDIRI:

9 YIL HAPİS İSTENDİ
Gezi olayları sırasında polisin biber gazlı müdahalesinden kaçan eylemcilerin üzerine palayla saldıran Sabri Çelebi için savcı 9 yıl hapis cezası istedi. Eylemcilere saldırdığı palayı silah olarak kabul eden savcı 9 yıl hapis cezasını 27 yıla çıkardı. Daha önce olayla ilgili göz altına alınan Sabri Çelebi , tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra Fas’a gitmişti.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU:



EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler