Gündem Paramparça 74. bölüm fragmanında işler karışıyor!

Paramparça 74. bölüm fragmanında işler karışıyor!

30.09.2016 - 09:08 | Son Güncellenme:

Paramparça 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça 74. yeni bölümde Cihan ve Ozan Harun'un yaptıklarını bir bir ortaya çıkarıyor. Paramparça 74. yeni bölümde Denizde babasının katil olduğunu öğreniyor.

Paramparça 74. bölüm fragmanında işler karışıyor

Paramparça 74. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Paramparça dizisinde bu hafta olayların ardı arkası kesilmeyecek. Maide'nin başı belada iken Ozan'ın ortalığı karıştırması gündeme bomba gibi düşecek. Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği, başrollerinde Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Nursel Köse, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar, Burak Tozkoparan, Hümeyre ve Civan Canova'nın rol aldığı yapımı Paramparça dizisi 74. yeni bölümüyle 3 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00'da Star'da!

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 74. BÖLÜM FRAGMANI



PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Paramparça son bölümünnde, Rahmi Bey’in cesedini teşhis etmek için İstanbul’a dönen Cihan gördüğü karşısında şaşkına döner. Maide, Cihan’ı öldürmek için planladığı tekne patlamasından Cihan’ın sağ kurtulduğunu ama bir çocuğun ölümüne sebebiyet verdiğini öğrenir. Öte yandan, Ozan’ın tuzağına düşen Maide, bu işte Hazal’ın da parmağı olduğunu düşünmektedir.

ASUMAN SİNSİCE İLERLİYOR
Hazal’ın zayıf noktalarını keşfeden ve onu avucunun içine alan Asuman, Dilara’nın can düşmanı Candan ile de bağlantıdadır. Harun’un aşırı kıskançlığı ve verdiği tepkiler Dilara’yı ürkütmeye başlamıştır. Dilara ile Cihan’ın buluşması, Asuman’ın Dilara’nın hayatını karıştırmak için bulunmaz fırsattır.

Haberin Devamı

CANSU’NUN NESİ VAR?
Cansu’nun hamileliği herkesi çok sevindirir; ama doktoru durumdan endişelidir. Deniz, doktordan duydukları karşısında sarsılırken Cansu, Cihan’a kendisini affettirmenin yollarını aramaktadır. Ozan bir plan yapar ve Cansu çok özlediği babasının karşısına çıkar. Deniz’in babası Burhan da Özkan üzerinden başka bir hesap içerisindedir…

Paramparça 74. bölüm fragmanında işler karışıyor