Gündem Paramparça 85. yeni bölümde Hazal ile Cansu arasında büyük kriz!

Paramparça 85. yeni bölümde Hazal ile Cansu arasında büyük kriz!

22.12.2016 - 11:53 | Son Güncellenme:

Paramparça 85. bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça yeni bölümde Hazal ile Cansu arasında yaşanan Emre bebek krizi devam ediyor. Paramparça her Pazartesi saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...

Paramparça 85. yeni bölümde Hazal ile Cansu arasında büyük kriz

Ekranların merakla beklenen dizisi Paramparça 85. bölüm fragmanı yayınlandı. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Pazartesi akşamlarına ismini yazdıran Paramparça dizisi yeni bölümde, Hazal ve Cansu arasında yaşanan Emre bebek krizi büyüyor. Dilara ise Cansu'yu ikna etmek için her şeyi yapıyor.

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Mine Tugay, Ebru Özkan Saban, barış falay, Nursel Köse, Alina Boz ve Leyla Tanlar'ın paylaştığı Paramparça dizisi yeni bölümü ile 26 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da.

PARAMPARÇA 85. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

İŞTE PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Paramparça dizisi son bölümünde, kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.

BÜYÜK ŞOK YAŞIYOR
Mithat ise Hazal’a aşık olmuş ancak polis olduğunu açıklayamayacağı için bu ilişkiyi bitirmeye karar vermiştir. Mithat’ın evine giden Hazal, gördüğü manzara karşısında yıkılır. Rahmi, Asuman ve Candan’ın ipliğini pazara çıkarmaya kararlıdır.

DAMİR YALIDA!
Cansu’nun Emre’yi kaçırdığını öğrenen Dilara, Cansu’yu bulmak için evden çıkar. Döndüğünde Damir’i Alaz ile baş başa bulur. Dilara çaresizdir. Harun ise Dubrovnik’te başını derde sokmuş, evde olup bitenlerden habersizdir. Dilara, Cihan’dan yardım ister. Peki Paramparça yeni bölümde neler yaşanancak?