Gündem ‘Projeleri açıklayınca mevcut yönetim telaşlandı’

‘Projeleri açıklayınca mevcut yönetim telaşlandı’

28.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ak Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, dün seçim çalışmalarına Kağıthane’de devam etti.

‘Projeleri açıklayınca mevcut yönetim telaşlandı’

ALEYNA SEVİM / İSTANBUL - Kağıthane Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilçe yönetimi, sandık görevlileri ve okul sorumlularıyla buluşan Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kendisinin vaatlerine ilişkin “kopyala-yapıştır” eleştirisiyle ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Projeleri açıklayınca mevcut yönetim hemen telaşlandı. ‘Bu projeler kopyala-yapıştır projeleri, bu projelerden biz de faydalanabilir miyiz diye bakacağız, inceleyeceğiz’ diyorlar. Buradan, Kağıthane’den onlara diyoruz ki yarı zamanlı belediyecilik yapan, boş zamanlarında belediyeye uğrayan bir yönetimin bizi takdir etmesini asla ve asla beklemiyoruz. Bizi takdir edecek millettir.” 

Kurum daha sonra, Taksim’de BBP’nin 31. kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kurum, burada “Biz biliyoruz ki Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismi, Türk milletinin gönlünde daima yaşayacaktır. Bu ülkeye hizmet etmiş güzel adamların yolundan gitmek için ‘Gazi alperenler, işe koyulun. Gayrı söze vakit, az verilmeli’ şuuruyla her sabah İstanbul için yollara düşüyoruz. Biliyorum ki, vatan sevdalıları 31 Mart günü de kurduğumuz gönül ittifakında bu kardeşinizin yanında olacaktır” dedi.