Gündem PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (2018)

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? (2018)

27.08.2018 - 15:16 | Son Güncellenme:

Beş bin PTT memur alımı sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Sınav soru ve cevaplarının yayınlanması ardından PTT sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. PTT sınavına katılan adaylar PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) sınavı baraj puanı kaç araştırıyor. İşte ayrıntılar...

PTT sınav sonuçları ne zaman açıklanacak (2018)

2018 PTT sınav sonuçları için heyecan dorukta. Merakla beklenen PTT sonuçları için arayış devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan PTT soru ve cevapları adayları arayışa geçirdi. Peki PTT (Posta ve Telgraf Teşkilatı) sınavı baraj puanı kaç olarak belirlendi?

Haberin Devamı

PTT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

17 Merkezde yapılan PTT sınavları Gişe memuru, büro memuru ve dağıtıcı pozisyonlar başta olmak üzere birbirinden farklı pozisyonlar bulunuyor. 17 Ayrı merkezde yapılan PTT sınavının sonuçları için net bir tarih henüz belirlenmedi. 2018 PTT sınav sonuçları açıklandığında haberimizin içeriğinden sınav sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

PTT SINAVI BARAJ PUANI KAÇ OLARAK BELİRLENDİ?

PTT personel alım sınavından 70 puan ve üstü alanlar;

Avukat, Mimar, Mühendis, PTT Uzman Yardımcısı ile Tekniker pozisyonlarına başvuru yapabilecek

PTT personel alım sınavından 60 puan ve üstü alanlar;

Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Bankacılık), Gişe ve Büro Görevlisi (Pazarlama), Gişe ve Büro Görevlisi (Lojistik), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (PTT'de çalışan firma elemanı), Postacı, Postacı (PTT'de çalışan firma elemanı) pozisyonlarına başvuru yapabilecek.