Gündem Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo oyuncuları kimler? Ramo nerede çekiliyor?

Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo oyuncuları kimler? Ramo nerede çekiliyor?

16.01.2020 - 16:27 | Son Güncellenme:

Show TV'nin yeni dizisi Ramo ilk bölümüyle geçtiğimiz gün yayınlandı. Bu akşam tekrarıyla ekrana gelecek olan Ramo dizisi izleyenleri meraklandırdı. Öncelikle 'Ramo ne demek' sorusu araştırılmaya başlarken, ardından Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo oyuncuları kimler? Ramo nerede çekiliyor? soruları yoğun ilgiyle karşılaşıyor. İşre Ramo dizisi hakkında merak edilenler...

Ramo ne demek Ramo dizisinin konusu nedir Ramo oyuncuları kimler Ramo nerede çekiliyor

Ramo dizisi, dikkat çeken konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çekmeyi başardı. Ramo dizisinin ilk bölümünü izleyenler veya diziyi bu akşam ilk kez izleyecek olanlar Ramo dizisi hakkında arayışa geçecek. Peki Ramo ne demek? Ramo dizisinin konusu nedir? Ramo oyuncuları kimler? Ramo nerede çekiliyor? İşte diziyi yakından takip etmek isteyenlerin merakla araştırdığı soruların yanıtları...

Haberin Devamı

RAMO NE DEMEK?

Ramo genellikle halk arasında Ramazan isminin kısaltıması olarak biliniyor. Aynı zamanda "ramo" kelimesi Portekizcede "şube" anlamına geliyor.

RAMO KONUSU NEDİR?

Adanalı olan Ramo ve ailesi, uzun yıllar pamuk tüccarlarına ırgatlık yapmıştır. Şimdiyse Çukurova’nın tamamına hâkim olan bir ailenin gayrimeşru işlerini yapmak zorundadır.

Ramo ve ailesi, Adana’da yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahallede kendi kuralları, kendi yasaları ile yaşarlar. Cesareti ve zekâsıyla işlerin yürümesini sağlayan kişi ise Ramo’dur.

Gözükara bir delikanlı olan Ramo, ailesinin hak ettiği insanca muameleyi görmesi için, ne pahasına olursa olsun bu adaletsizliğe son vermeye karar verir.

RAMO OYUNCULARI KİMLER?

Haberin Devamı

Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi önemli oyuncular yer alıyor.

RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR?

Adana’da çekimleri gerçekleşen dizi; aile, adalet, intikam ve dostluk eksenindeki derin çatışmayı konu edinirken; bu çatışmanın ortasında yeşeren Ramo ve Sibel’in aşkını anlatıyor.