Gündem Rikki Roath kimdir?

Rikki Roath kimdir?

26.05.2016 - 15:32 | Son Güncellenme:

Rikki Roath yarın akşam ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor.Kanal D ekranlarının yıllardır Cuma akşamları vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Rikki Roath'ın sergileyeceği performans merak uyandırıyor.Peki Rikki Roath kimdir? İşte detaylar...

Rikki Roath kimdir

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; "Üç Adam" programı ile Eser Yenerler, ibrahim büyükak, Oğuzhan Koç, Türk pop müziğinin sevilen sesi Murat Boz, Modern zaman seyyahı Rikki Roath, aşk psikoloğu Işıl Evrim Akgün ve yakışıklı model Umut Mirza konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane! Sezon finali ile 27 Mayıs Cuma akşamı saat 23.30'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

RİKKİ ROATH KİMDİR?

Amerikalı gezgin Rikki Roath, Türkiye’yi karış karış dolaşarak yaşadığı benzersiz deneyimleri seyirci ile paylaşıyor.
Rikki’nin kendine has sıcaklığı, neşesi, dostane yaklaşımı onun yolculuğunu elbette çok özel kılıyor.

Rikki için, Antik çağlardan bu yana pek çok tarihi ve kültürel eserin tüm Anadolu topraklarına yayılması sonucu müthiş bir birikime sahip olan Türkiye, tam bir açık hava müzesi. Bu nedenle gezginimiz ayak bastığı her yerde, tarihi ve kültürel mirasın en önemli en ilginç örneklerini ziyaret ediyor.

Bir doğa tutkunu olan Rikki, Türkiye’nin, dağlar, ovalar, mağaralar, denizler ve daha pek çok doğal oluşum ve güzellikler açısından zengin coğrafyasına hayran. Bulunduğu yerdeki doğal güzellikleri keşfetmek ve paylaşmak onu mutlu ediyor.

Haberin Devamı

Rikki, yalnızca bir gezgin değil aynı zamanda bir kâşif: Adım attığı yerlerdeki insani güzellikleri keşfediyor.

Çocuk oyunlarının neşesini,yerel müziğin ve halk oyunlarının ritmini, türkülerin hikâyelerini, düğünlerin sevincini, Halil İbrahim sofrasının bereketini,hasadın mutlu yorgunluğunu, halkın konuk severliğini, insani güzelliklerin Anadolu’ya has yüzünü keşfediyor.

Rikki ile seyahat, aynı zamanda bir lezzet yolculuğu. Rikki, gittiği her yörede mutfağa giriyor ve farklı lezzetlerin izini sürüyor. Geleneksel tatların yanı sıra, mutfak sırlarına da ortak oluyor. Ev mutfaklarının yerel lezzet kahramanı hanımlardan sokak yiyeceklerinin ustalarına, ünlü restoranların büyük şeflerinden simit fırınlarına uzanan bir keşfi izleyiciyle paylaşıyor.

Yazarlar