Gündem Sağlık Bakanlığı atama sonuçları açıklandı | Kura sonuçları sorgulama

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları açıklandı | Kura sonuçları sorgulama

14.11.2019 - 10:26 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları açıklandı. 65-72 yaş arası yeniden atama kurası bugün gerçekleşti. Peki, Sağlık Bakanlığı atama sonuçlarında ataması gerçekleşen adaylardan hangi belgeler isteniyor?

Sağlık Bakanlığı atama sonuçları açıklandı | Kura sonuçları sorgulama

Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arasında olup daha önce Sağlık Bakanlığı veya bağlı kuruluşlarında çalışmış olan tabip ve uzman tabiplerin yeniden istihdamının sağlanmasına yönelik olarak yapılacak yerleştirme işlemleri, ilan edilen takvim çerçevesinde noter tarafından bilgisayar ortamında kura ile yapıldı.

Haberin Devamı

Kura bugün 10.00'da Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda Noter Huzurunda çekildi. Sonuçlar erişime açıldı.

KURA SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ATAMA İÇİN İSTENEN BELGELER

Kura sonrasında Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlar kadrolarına yerleşen adayların atama işlemlerinin tamamlanması için aşağıda belirtilen atamaya esas belgeler başvuru dilekçeleri ile birlikte; ilan edilen takvim çerçevesinde yerleştikleri kurumun ekte belirtilen adresinde olacak şekilde kargo ile gönderilecek veya elden teslim edilecektir.
a) Adli sicil durumunu beyan eden imzalı dilekçe.

b) Askerlikle ilişiklerinin olmadığına dair durumunu beyan eden imzalı dilekçe. (Bakaya olanların atamaları yapılmayacaktır)
c) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmadığını beyan eden imzalı dilekçe.
d) Vesikalık fotoğraf. (son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet)
e) Mal bildirim formu.
f) Diğer kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapmakta iken görevlerinden ayrılmış olanların, en son çalıştıkları kurumlarından alacakları onaylı hizmet cetveli.
g) Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli çalışanlar ve özel sağlık tesislerinde çalışanlar kurumlarıyla ilişiklerinin kesildiğine dair belge.

Haberin Devamı

BELGELERİN GÖNDERİLECEĞİ ADRES

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI
YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9 06800
Çankaya/ANKARA
İletişim: 0 (312) 585 10 00