Gündem Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı! KPSS 2018/4 tercih kılavuzu

Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı! KPSS 2018/4 tercih kılavuzu

11.04.2018 - 11:01 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün başladı. Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirmede 9 bin personel alınacak. İşte KPSS 2018/4 tercih kılavuzu...

Sağlık Bakanlığı personel alımı başladı KPSS 2018/4 tercih kılavuzu

11 - 18 Nisan tarihleri arasında toplam 9 bin sağlık personelinin başvurusu alınacak.Sağlık Bakanlığı tarafından alınan personeller Odyolog, Perfüzyonist ve Sağlık Fizikçisi gibi alanlarda gerçekleştirecek. Peki, KPSS 2018/4 tercih kılavuzu ve başvuru işlemi nasıl yapılır?

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Adaylar tercihlerini, 11-18 Nisan 2018 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’nin internet sayfasından http://www.osym.gov.tr adrsine giriş yapılarak başvuru gönderebileceklerdir.

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? HANGİ BANKALARA ÖDENECEK?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru ücreti 15 TL.

Ödeme yerleri ise: Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; İNG’nin tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı(KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

Haberin Devamı

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ!

KILAVUZ İÇİN TIKLAYINIZ!