Gündem Kurt çocuk parkına indi! İlçede büyük korku

Kurt çocuk parkına indi! İlçede büyük korku

10.03.2022 - 15:02 | Son Güncellenme:

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesine inen kurt, cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Bir süre park çevresinde dolaşan kurt, daha sonra ormana girip gözden kayboldu.

Sarıkaya ilçesi Şekerpınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde bir belediye temizlik görevlisi, çocuk oyun parkındaki kurdu fark etti. Görevli, parkın çevresinde yiyecek arayan kurdu cep telefonu ile görüntüledi.

Haberin Devamı

Bir süre park çevresinde dolaşan kurt, daha sonra ormana girip gözden kayboldu. Belediye ekipleri, ormana, kurduğu girdiği alana yiyecek bıraktı. 

BİNGÖL'DE YİYECEK ARAYAN TİLKİ KAMERADA

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde kar üstünde yiyecek arayan tilki görüntülendi. Kar yağışının etkisini sürdürdüğü Karlıova ilçesinde yaban hayvanları çoğu zaman yiyecek bulmakta zorluk yaşıyor. İlçe kırsalı da karla tamamen beyaza bürünürken, kar üstünde bir tilki yiyecek ararken görüntülendi. Kısa bir süre etrafta dolanan tilki, daha sonra gözden kayboldu.

Kurt çocuk parkına indi İlçede büyük korku

KIŞ UYKUSUNDAN UYANAN AYILAR GÖRÜNTÜLENDİ

 Tunceli’de kış uykusundan erken uyanmış boz ayı ailesi görüntülendi. Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kış uykusundan erken uyanmış ve karayoluna inerek yiyecek arayan bir anne ve 2 yavru boz ayı cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Bir vatandaş tarafından görüntülenen ayılar, bir süre karayolunu takip ettikten sonra yeniden karlı alana giderek gözden kayboldu.

Haberin Devamı

Kurt çocuk parkına indi İlçede büyük korku