Gündem Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

10.12.2017 - 12:31 | Son Güncellenme:

Savaşçı 24. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı'da Albay Kopuz, Kağan'a önemli bir görev veriyor. Farklı sürprizler de kapıda... Heyecanlı sahneleriyle dikkat çeken Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Savaşçı her Pazartesi Fox'ta izleyicileriyle buluşuyor. Heyecanla takip edilen fenomen dizisi Savaşçı bu akşam sevenlerini yine ekrana kilitlemeyi başardı. Peki Savaşçı'nın 24. yeni bölümünde neler yaşandı? Savaşçı 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 25. BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen dizi Savaşçı'nın 25. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

SAVAŞÇI 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı’da gerilim devam ediyor!

Temo’yu ortadan kaldırmaya kararlı olan Albay Kopuz, gelen en küçük istihbaratı dahi değerlendirir. Temo ise bağlantılı olduğu diğer terör örgütleriyle yeni bir oluşum için hazırlıklarını sürdürürken, Kılıç Timi’ni alt etmenin yollarını arar. Bu arada karargaha Yüzbaşı Haydar’la ilgili gelen bilgi herkesi endişelendirir. Yörük Haydar’ın intikam peşine düşeceğini anlayan Albay Kopuz, Kağan’ı onu durdurması için görevlendirir.

Kağan ve Aslı’nın söz merasimi için süren hazırlıkları ise sonunda biter. Kızı Albay Kopuz isteyecektir, kimden isteyeceği ise tam bir sürprizdir...

Yazarlar