Gündem Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölümde...

Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı son bölümde...

01.04.2018 - 09:27 | Son Güncellenme:

Savaşçı aksiyon dolu bir bölümle daha ekranlara geldi. Fox Tv ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Savaşçı son bölümün ardından 39. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Savaşçı son bölümde...

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Savaşçı yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Peki Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 38. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram, tam anlamıyla bir ölüm tuzağına çekilmişlerdir. Haberi alan Kılıç Timi büyük bir şok yaşasa da, onları cehennemden çekip almak için hemen harekete geçerler. Fakat ağır saldırı altında kalan silah arkadaşlarının akibeti meçhuldür. General Kutalmış ve Albay Kopuz yapılan bu saldırı karşısında asla taviz vermeyecek ve neye mal olursa olsun bedeli ödetilecektir.

Bu arada ulaşılan bilgiler doğrultusunda, Kuzgun’un yeni bir terör kampı kurmak için çalıştığı ortaya çıkar. General ve Albay, teröristleri durdurmak için planlarını devreye sokar.

Diğer taraftan Kuzgun, Kopuz Albay’la ilgili son kozunu oynamak için hazırlıklara başlar. Ancak Roza’nın beklenmedik hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirecektir.

Haberin Devamı

SAVAŞÇI 39. BÖLÜM FRAGMAN

Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.