Gündem Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayında! Sancar gerçeğin peşine düşüyor!

Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayında! Sancar gerçeğin peşine düşüyor!

24.02.2020 - 15:33 | Son Güncellenme:

Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde bu hafta Akın hakkında gerçekleri öğrenen Sancar, Akın'ın peşine düşer. Akın'ı öldürmesinden hayatını karartmasından korkan Nare bu duruma engel olmaya çalışır. Öte yandan Halise Efe'yi kurtarmak için girişimlere başlayan Yahya, Sancar'ı zor durumda bırakacaktır. Sefirin Kızı nefes kesen yeni bölüm ile bu akşam Star TV ekranında...

Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayında Sancar gerçeğin peşine düşüyor

Sefirin Kızı dizisi 10. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Sefirin Kızı dizisinde bu hafta Sancar, Akın hakkındaki gerçekleri öğrendikten sonra Akın'ın peşine düşer. Yıllar önce bu gerçekleri Sancar'ın yüzüne haykıran Nare, bu sefer Sancar'ı yapacaklarından korumak ister. Sancar'ı durdurmak ise pek kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Bildiğini okumak ve gerçeğin peşinde koşmak konusunda ısrarcı olan Sancar'ın karşısına bu kez Gediz çıkacaktır. Gediz'in hamlesi ile kartlar yeniden dağıtılacaktır. Halise Efe'nın Nare'ye yaptıkları yüzünden mahkeme karşısında yargılanmasının ardından Yahya bu durumdan annesini kurtarmak için çabalar. Sancar annesi ve Sefirin Kızı Nare arasında bir seçim yapmak zorundadır. Bu seçimi herkesin adına Elvan yapacaktır. Nare, bir şartla Halise Efe'den şikayetçi olmaktan vazgeçeceğini söyler. O şart ise Sancar'ı derinden yaralar.

SEFİRİN KIZI 10. BÖLÜM FRAGMANI

SEFİRİN KIZI 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI