Gündem Seni Kimler Aldı son bölümden sonra 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Seni Kimler Aldı son bölümden sonra 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.05.2017 - 12:05 | Son Güncellenme:

Seni Kimler Aldı dizisi Atv'de yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ekranların sevilen yeni dizisi Seni Kimler Aldı 3. son bölümü dün akşam yayınlandı. Zehra'nın, Barış'ın magazincileri onun ayarladığına inanmasıyla kalbi daha da kırılır. Son bölümden hemen sonra Seni Kimler Aldı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı....

Seni Kimler Aldı son bölümden sonra 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların yeni dizisi Seni Kimler Aldı 3. yeni bölüm ile ekrana geldi. Pazar akşamları ekrana gelen Seni Kimler Aldı dizisinde bu hafta Konağa geri dönen Zehra'nın başı bir türlü dertten kurtulmadı. Barış'ın magazincileri Zehra'nın ayarladığını düşünmesi Zehra'yı derinden yaraladı.

Haberin Devamı

SENİ KİMLER ALDI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SENİ KİMLER ALDI 3. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Talat'ın iş teklifini kabul edip konağa geri dönen Zehra'nın, Barış'ın magazincileri onun ayarladığına inanmasıyla kalbi daha da kırılır. Zehra'ya kızgın olan Barış magazin olayının altında annesi olduğunu öğrenince Zehra'ya kendini affettirebilecek midir?Zehra'yı elinden kaçıran Ceren yeni planlar peşindeyken yakın arkadaşı Gözde'nin çabalarıyla Aynur'un karşısına çıkıp tüm gerçeği söylemeye karar verir.

Ancak Ceren satılmasında Cahide'nin de parmağı olduğunu öğrenince tüm planları alt üst olur. Cahide'nin onu araştırmasına engel olmaya çalışırken, Gözde'nin Aynur ile konuşmaya gittiğinden habersiz olan Ceren açığa mı çıkacaktır?

SENİ KİMLER ALDI 4. BÖLÜM FRAGMANI