Gündem Serin Duruş

Serin Duruş

24.01.2003 - 00:00 | Son Güncellenme:

Serin Duruş

Serin Duruş




Serin Duruş
Woody Allen

Jennifer Lopez, aktör Ben Affleck’le evlilik anlaşmasına "Haftada en az 3 kez seks yapılacak" maddesini koyduğunda anlayamamıştık. Hele de hanımefendinin dünyanın en güzel poposuna sahip olduğu şeklinde bir kanı varken. Dünyadakileri bilmeyiz ama biz Türk erkeklerini derinden yaralayıcı bir madde olarak bakmış ve eğer bir Türk erkeği ile evleniyor olsaydı bu maddenin "haftada en fazla 3 kez" şeklinde değişeceğini düşünmüştük. Yanılmışız, rezil olduk.
Bir prezervatif firmasının araştırmasına göre Türk çiftler yılda ortalama 114 kez ilişkiye giriyormuş. Dünya ortalaması ise 139. Türkiye’de haftalık ortalama ise ikiymiş. Olacağı buydu. Son 3 yıldır ekonomik kriz yüzünden anamız ağlarken, insanların işleri ellerinden giderken fark etmeden "O iş" İ de kaybetmişiz. Erkek bir toplum olarak en öğündüğümüz olayda dünya liginin dışında kalmışız.
Ne o, ne bu... Bundan büyük sorun olmaz. Derhal çözülmeli ve acil eylem planı içine alınmalıdır. Bu arada, ya haftada 2-3 aşk! yaşayan bazı "manken" lerle "playboyölarımız olmasaydı? İyice yerlerde sürünecekmişiz. Onlara da teşekkürü bir borç biliyoruz.

Daha önce denmişti!..
Yaş 35, yolun yarısı diyor millet! => Ahmet Özhan
(35 yıllık sanat
hayatı ile ilgili konuştu.)


Hata olmaz!..
"Şimdi sırada Yavuz Bingöl var, kendisine Türkiye’nin Julio Iglesias’ı dersek hata olmaz sayın seyirciler, kimdir Julio Iglesias? dersek, bir İtalyan slow müzik şarkıcısıdır...
=> Yavuz Bingöl’ü Julio Iglesias’a benzetip bir de 60 yıllık İspanyolu İtalyan yapan bir Kral TV VJ’i)


Karma bir an...
"Duygusal bir agresif anımda..." => Tuğba Özay (Bir ilişkisini anlatıyor)


Bazısının hepsi...
"Bazı futbolcuların hepsi sigara içiyor..." => Oğuz Çetin


Az sonra
"Kısa bir aradan sonra Irak operasyonu devam edecek..." => Reklam arası veren NTV spikeri


Öyledir...
Elif Güvendik (Elifnağme): Majesteleri lakaplı basketbolcu?
Yarışmacı: Michael Jordan
Elif: Evet doğru, kendisi de çok ünlü bir basketbolcumuzdur...


Peki...
"Kalbim boş, beynim boş..."
=> Seren Serengil


İvme katlaması!..
Muhabir: Eee Petek Hanım ekonomiye merak sarmışsınız?
Petek Dinçöz: Evet borsaya para yatırdım, inşallah borsa ivme katlar!..


Hayvanlar âlemi!..
Aslanla tilki, tavşanı çağırıp sormuşlar, git bize bakkaldan
sigara al demişler.
=> Muazzez Ersoy




Gecenin bir vakti hastaneye kaldırıldım. Şu bizim haşarı Taki Doğan, bana Çin’den hediye olarak tıraş köpüğü getirmiş, spreyli hem de. "Dur bakayım şunu kullanayım da, ne menem bir şeymiş anlayayım" dedim. Benim kalorifer peteğim hemen aynamın yanındadır, tıraş köpüğümü üzerine koyarım tıraş olurken... Yahu o ne adi bir köpükmüş! Daha ikinci jileti vururken booom!!! patladı. Patlamanın etkisiyle bayılmışım. Hıncal ve Haşmet gelip götürmüş beni hastahaneye. Neyse ki doktorum ve patlamalara alışığım, gece yarısı serumları merumları söküp sinsice kaçtım... Hastane mi dayanır bana yahu!.. E be Takiiiii, bu işte bir kasıt olduğunu sezerseeem, sakallarını o patlayan köpüğün artıklarıyla kesmezsem ben de İsmet değilim. Gazeteci de değilim!.. Işık Sizinle Olsun!