Gündem Siyah Beyaz Aşk 11. bölümde nefesler tutuldu! Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı...

Siyah Beyaz Aşk 11. bölümde nefesler tutuldu! Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı...

25.12.2017 - 09:33 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk 11. bölümü ile ekrana geldi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk 11. bölümde Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebildi mi? Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte detaylar...

Siyah Beyaz Aşk 11. bölümde nefesler tutuldu Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı...

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk yeni bölümüyle yine heyecan doruktaydı. Peki Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SİYAH BEYAZ AŞK 12. BÖLÜM FRAGMAN

Siyah Beyaz Aşk 12. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı büyük bir ikilemde. Ferhat’a gerçekleri söylemeli mi yoksa onu korumak için susmalı mı? Aslı kendi içinde bocalarken Ferhat da Aslı ve ailesi arasında bir seçim yapmak zorundadır. Uğruna hayatından vazgeçtiği ailesini mi yoksa Aslı’yı mı seçecek?

Ebru bir taraftan ailenin içine sızmanın yolunu bulurken bir taraftan da Cem ile evlilik kararı almışlardır. Aslı, Ebru ve Cem’in ani evlilik kararı karşısında tavrı ne olacak?
Namık, Aslı’nın geçmişindeki kirli dosyaları bulup çıkarırken Ferhat, Aslı’yı korumak için onu özgür bırakır. Sonunda özgürlüğüne kavuşan Aslı, Ferhat’a arkasını dönüp gidebilecek mi?