Gündem Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı!

18.01.2018 - 10:55 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları yayınlanan Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölümünde Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmaya karar veriyor. Kanal D'nin büyük ilgi gören dizisi Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü için heyecan dorukta...

Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanları yayınlandı

Pazartesi akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Siyah Beyaz Aşk 14. yeni bölüm fragmanlarını yayınlayarak, izleyicilerin heyecanını daha da arttırdı. Siyah Beyaz Aşk 14. bölümüyle 22 Ocak Pazartesi akşamı 20.00'de Kanal D'de izlenebilecek...

Haberin Devamı

SİYAH BEYAZ AŞK 14. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Siyah Beyaz Aşk 14. Bölüm Fragmanı yayında! Aslı ile Ferhat'ın karşısına çıkan zorluklar, birbirlerine olan inançlarını yıkacak mı?
Ferhat, karanlık dünyasından Aslı'yı uzak tutmak ister. Aslı ise zorluklarıdan kaçan birisi olmadığı için Ferhat'ın yanında yer almaya devam edecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK 14. BÖLÜM FRAGMAN

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferhat’ı kurtarmak için çırpınan Aslı, esas düşmanın yanı başındaki Ebru olduğunu öğrenir. Ebru’nun Şahin’in kızı olduğunu anlayan Aslı için yolun sonu mu?Ferhat, Ebru’nun kim olduğunu çözdü ama hapiste… Aslı’yı, Ebru’nun elinden kim kurtaracak? Ferhat, Yiğit’i kurtarmak için uğraşırken, içerde yeni edindiği dostu Azad ise ona sürpriz bir son hazırlıyor.

Haberin Devamı