Gündem Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

27.11.2017 - 09:28 | Son Güncellenme:

Siyah Beyaz Aşk dün akşam 7. son bölümü ile ekrana geldi. Aslı, Ferhat'ın zorlu ameliyatına girerek kurtardı. Fakat Ferhat'la Aslı yeniden ölümle burun buruna... Yangından kurtulabilecekler mi? Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Siyah Beyaz Aşk 8. bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş...

Siyah Beyaz Aşk dizisinde heyecan doruktaydı. Aslı bu kez Ferhat'ın ölüm kalım savaşı arasında sıkıştı. Siyah Beyaz Aşk 7. bölümde izleyenlerini ekrana kilitledi. Siyah Beyaz Aşk 7. yeni bölümü 27 Kasım Pazartesi 20.00'de Kanal D'deydi...

Haberin Devamı

Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmdı. Önümüzdeki günlerde yeni bölüm fragmanının yayınlanması beklenen Siyah Beyaz Aşk 8. bölümü ile 4 Aralık Pazartesi Kanal D'de...

SİYAH BEYAZ AŞK 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Siyah Beyaz Aşk’ın 27 Kasım 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde düşmanları tarafından vurulan Ferhat, ölüm kalım savaşı veriyor! Aslı, hastaneye son anda yetiştirdiği Ferhat’a karşı olan duygularını sorguluyor! Aslı ile Ferhat arasında yeni mücadele nasıl sonuçlanacak? Ferhat, yeniden ayağa kalkabilecek mi?

Namık Emirhan’dan intikam almak için geri dönen Şahin Cigal, Ferhat ile Aslı’yı hedef alır. Şahin Cigal’ın adamları tarafından etrafları sarılan Aslı ile Ferhat, oldukları yerden kurtulmanın hesaplarını yaparlar. Olay yerinden kaçmaya çalışırken, Ferhat sırtından vurulur.

Haberin Devamı

Ferhat’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Aslı, neden fırsatı kullanıp kaçmadığı sorularına yanıt aramaya başlar. Hastaneye Ferhat’ın tüm ailesi akın ederken, Aslı en büyük sınavını vermeye hazırlanır. Büyük bir nefret beslediği Ferhat’ın ameliyatını Aslı üstlenecektir. Ferhat’ın sakat kalma riski taşıdığı ameliyatta Aslı, başarılı olabilecek midir? Ferhat’ın bu mücadelesinde Aslı, en büyük destekçisi olacak mı?

Öte yandan Şahin Cigal, Namık Emirhan ile yeniden karşı karşıya gelmeye hazırlanır. Görülecek hesaplarının daha bitmediğini yineleyen Şahin Cigal, Namık Emirhan’ın herkesten sakladığı sırlarını açıklamasını ister.

Ferhat, yeniden ayağa kalkabilecek mi? Aslı ile Ferhat arasında neler olacak? İkiliyi bekleyen büyük mücadele ne?