Gündem Son dakika: Balıkesir'de korkutan deprem

Son dakika: Balıkesir'de korkutan deprem

22.04.2021 - 00:25 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nde saat 00.17'de Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi.

Son dakika: Balıkesirde korkutan deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.17'de Sındırgı ilçesinde 4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi. Deprem İzmir'de de hissedildi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.9 olarak açıklandı.

Haberin Devamı

AFAD'DAN AÇIKLAMA

AFAD yaptığı açıklamada, "Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde saat 00.17'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz. Geçmiş olsun Balıkesir. Sındırgı ilçesinde meydana gelen deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır." ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BAŞKANI'NDA AÇIKLAMA

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremle ilgili herhangi bir olumsuzluğun olmadığını söyledi.

Vatandaşlara geçmiş olsun dileğini ileten Yavaş, "Herhangi maddi bir hasarımız söz konusu değil. Oluşabilecek olumsuz bir duruma karşı tüm ekiplerimiz hazır bekliyor." diye konuştu.

Son dakika: Balıkesirde korkutan deprem