Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muğla'da yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var!

03.03.2024 - 16:11 | Son Güncellenme:

'Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık.' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitinginde konuşma yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Haberin Devamı

Muğla'ya yapılan her hizmette mührümüz var, damgamız var. Kendimi fahri Muğlalı olarak da görüyorum. Bu vesileyle geçtiğimiz mayıs ayındaki seçimlerde yüzde 34,5 oy oranı için tüm Muğlalılara teşekkür ediyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Muğlada yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var

Biz bugüne kadar ayrım yapmadan sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Alt yapı eksikleri gidermek için çalıştık, ülkemizi 21 yılda 3 kat büyüttük. Hiç kimseyi hiçbir zaman ötekileştirmedik. Her kesimden vatandaşımızın tamamını kucakladık, tamamına hizmet ettik. Kürt kardeşlerimizin hakkını da biz savunduk. Ege'ye de Doğu Anadolu'nun her karışına da yatırımları biz götürdük. Biz bu ülkeyi 81 ilin tamamıyla kucakladık. Türkiye'yi önce 2023 hedefleriyle sonra da Türkiye Yüzyılı hedefleriyle biz buluşturduk.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Muğlada yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var

MEVCUT MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE TEPKİ: PROJELERİMİZİ ENGELLEMEK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTI

Bir çeyrek asır öncesinin Muğlasını gözlerinizin önüne getirin bir de şimdiki Muğla'yı. Asırlık fark göreceksiniz. Muğla şimdi dünyanın gözbebeği gelmiş bir şehre dönüşüyor. Yine de Muğla hak ettiği yerde değildir.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Muğlada yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var

Bu şehrin büyükşehir belediyesini 25 yıldır yöneten zihniyettir. Kendisi hiçbir şey üretmeyip köy görünümünde tutanlar, projelerimizi engellemek için de ellerinden geleni yaptı. Engellediği projeleri üst üste koysanız bir Muğla daha çıkar. 25 yıldır Muğla'yı köy görünümünde tutanlar bizi eleştiriyor. Muğla, Antalya'nın gerisinde kaldıysa nedeni, Atatürk'ün arkasına saklanan kifayetsiz temsilcileridir.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Aydın hocamızı aday gösterdik. Sadece bu tercih bile hak ettiği eserlere kavuşturma konusundaki açık ifadesidir.

ALANDA 50 BİN KİŞİ VAR

Şu anda karşımdaki katılımın rakamı 50 bin. Ramazan ayının rahmetli ve bereketli iklimine yaklaşıyoruz. İnşallah beraberce bayramdan önce 31 Mart'ta milli iradenin bayramını yaşayacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Muğlada yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var

MUĞLA'YA 122 MİLYAR LİRALIK KAMU YATIRIMI

Türkiye'yi 21 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle yönetirken Muğlamıza verdiğimiz sözü tutmak için de gece gündüz çalıştık. İktidara geldiğimiz günden bu yana 122 milyar liralık kamu yatırımı yaptık. 11 bin 157 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtık. Şimdi de Muğla-Bodrum ve Fethiye'ye yeni spor tesisleri kazandırmak için çalışıyoruz. İhtiyaç sahiplerine 4 milyar liralık kaynakla destek olduk. 15 hastanenin de aralarında olduğu 40 sağlık tesisi inşa ettik. 2303 konutun yapımına da devam ediyoruz. Orman yangınlarının ardından 21 köy evi inşa ederek hak sahiplerine teslim ettik. 4 bin 455 bağımsız bölümün dönüşümünü sağladık. Ulaştırmada 90 kilometreden aldığımız yolu 463 kilometreye çıkardık. Geçen yıl 5,5 milyon kapasitesine ulaşan Dalaman Havalimanı'nı yeniledik. 

Haberin Devamı

Fethiye ve Marmaris Körfezi'nin balçıktan temizlenmesi için gönderdiğimiz 2 adet tarama ve dip temizleme gemisi dün itibarıyla bölgeye ulaştı. Muğla'da 60 bin dekar arazinin daha sulanmasına hizmet edecek 5 yeni baraj inşa ediyoruz. Menteşe, Yatağan, Ula ve Bayır'a doğal gaz arzı sağladık. Önümüzdeki dönemde de Milas, Ortaca, Seydikemer'e doğal gaz arzını sağlamayı planlıyoruz.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Muğlada yerel seçim mesajı: Ayrım yok, hizmet var

"MUĞLA SANDIKLARI PATLATARAK BİZE GÜVENİNİ ORTAYA KOYACAKTIR"

Yerel yönetimlerde de 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı güven alırsa bizi tutana aşkolsun. Biz de tüm gücümüzle Muğla'yı daha güzel bir geleceğe hazırlayacağız. Muğla sandıkları patlatarak bize güvenini ortaya koyacaktır.

"TERÖRİSTLERİ MAĞARALARA GÖMDÜK"

Muğla terör örgütü PKK yüzünden yüzlerce evladını şehit olarak toprağa verdi. İstikrarı bozmak isteyenler terör örgütlerini harekete geçirdi. 15 Temmuz'un ardından terörle mücadelemizi sadece kendi topraklarımızda değil terörün kaynağında yürüteceğimizi ilan ettik. Teröristleri Gabar'da, Tendürek'te, Cudi'de mağaralara gömdük. Milletimizin huzuruna kimse kastedemez. Yola aynı kararlılıkla devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından ilçe belediye başkan adaylarını da tanıttı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday: Aydın Ayaydın

Bodrum: Mehmet Tosun

Dalaman: Muhammet Karakuş

Datça: Feyzullah Gülada

Fethiye: Muhammet Kökten

Kavaklıdere: Mehmet Demir,

Köyceğiz: Kamil Ceylan

Marmaris: Serkan Yazıcı

Haberin Devamı

Menteşe: Şadi Ballı

Milas: Rüştü Yiğitkaya

Ortaca: Alim Uzundemir

Seydikemer: Bayram Önder Akdenizli

Ula: Özay Türkler

Yatağan: Mustafa Toksöz