Gündem Son dakika... İstanbul'da yağmur! Meteoroloji'den sarı uyarı

Son dakika... İstanbul'da yağmur! Meteoroloji'den sarı uyarı

19.06.2020 - 12:01 | Son Güncellenme:

Son dakika haberi... Meteoroloji'nin sarı uyarı verdiği İstanbul'da sağanak yağış başladı. Yağışa bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalandığı görüldü. İstanbul Adliyesi'nin bulunduğu Çağlayan'da aniden bastıran yağmur nedeniyle adliyeye gelen vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Öte yandan Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında D-100 karayolunu sel suları bastı. Tamamen sel suları ile dolan yolda trafik tek şeritten sağlanmaya çalışıldı.

Son dakika... İstanbulda yağmur Meteorolojiden sarı uyarı

Meteoroloji'den İstanbul için sarı uyarı geldi. Yapılan uyarıda, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı gerektiği bildirildi.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulda yağmur Meteorolojiden sarı uyarı

ALT GEÇİDİ SU BASTI, ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Dilovası Diliskelesi Mahallesi’nde, TEM Otoyolu’nun altında bulunan alt geçidi su bastı. Sanayi ve limanların olduğu bölgeye giden TIR ve kamyonların kontrollü olarak geçişine izin verilirken, uzun araç kuyrukları oluştu. İş makinesi ile bölgede çalışma yapılırken, sürücüler alt geçidi su basması nedeniyle uzun süre kuyrukta beklediklerini söyledi. 

Son dakika... İstanbulda yağmur Meteorolojiden sarı uyarı