Gündem Son depremler: 2 Haziran deprem mi oldu? AFAD - Kandilli deprem listesi

Son depremler: 2 Haziran deprem mi oldu? AFAD - Kandilli deprem listesi

02.06.2021 - 13:35 | Son Güncellenme:

Son dakika depremler araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından yayınlanan son depremler listesine göre nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Bulundukları bölgede deprem olup olmadığını öğrenmek isteyenler son depremler listesini kontrol edebilir. Peki, 2 Haziran'da deprem oldu mu? İşte bugün meydana gelen depremler.

Son depremler: 2 Haziran deprem mi oldu AFAD - Kandilli deprem listesi

Deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Kandilli Rasathanesi ölçümlerine göre bu gece saat 01.35'te Şırnak Beytussebap'ta deprem meydana geldi. Depremin büyüklüğü 3.3 olarak ölçüldü.

Haberin Devamı

SON DEPREMLER LİSTESİ 2 HAZİRAN

OSMANİYE'DE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Osmaniyenin Kadirli ilçesi olarak saptadığı deprem, saat 09.14te meydana geldi. Yerin 14.37 kilometre derinliğinde olan deprem, Kadirlinin yanı sıra kent merkezi ile çevre ilçelerde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.1, merkez üssünü ise Kadirlinin Yoğunoluk köyü olarak açıkladı.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Yazarlar