Gündem Söz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

13.06.2017 - 12:07 | Son Güncellenme:

Söz dizisi 11. son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Star TV'de ekrana gelen Söz dizisi 12. yeni bölüm fragmanı ise heyecanla bekleniyor. Nefes kesen sahneleriyle dikkat çeken Söz disinde Yavuz ve timi her yerde Çolak’ı kovalamaya başlamıştı.

Söz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Söz dizisi 11. son bölüm ile ekrana kilitledi. Kurtdereli’nin şehit olmasının ardından Yavuz ve timi Çolak'ın bulmak için elinden gelen herşeyi yaptılar. Söz dizisi 12. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

SÖZ DİZİSİ 11. SON BÖLÜM 2. FRAGMANI

Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

SÖZ DİZİSİ 11. SON BÖLÜM 1. FRAGMANI

SÖZ DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.