Gündem Şükür’ün babası gözaltına alındı

Şükür’ün babası gözaltına alındı

13.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Hakan Şükür ile babası Selmet Şükür’ün FETÖ’ye finansal destek sağladıklarını belirlemesi üzerine mahkeme mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Şükür’ün babası  gözaltına alındı

Hakan Şükür ve babası Selmet Şükür’ün tüm mal varlıklarının değerinin yaklaşık 200 milyon lira civarında olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

Hakan Şükür ve babasının Sakarya, Antalya, Bodrum, İstanbul Bakırköy, Beşiktaş, Büyükçekmece’de daireler, Adapazarı ve Sapanca’da bina, Kandıra’da arsaları olduğu tespit edildi. Selmet Şükür’ün, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde 10 dönüm arsa üzerinde lüks villalar yaptırdığı belirlendi.

Hakan Şükür’ün, Adapazarı şehir merkezinde, Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Sakarya Grup Başkanlığı’na bağlı vergi müfettişleri tarafından FETÖ soruşturması tarafından kapatılan bir dershanesinin de bulunduğu belirlendi.

Hastaneye kaldırıldı

Selmet Şükür dün Adapazarı’nda Salko Camii’nde cuma namazında bulunduğunun ihbar edilmesi üzerine harekete geçen polisler tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan Selmet Şükür, nezarethanede şeker hastalığı nedeniyle rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Hakan Şükür ise Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunuyor.