Gündem Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Oyun alanında gerginlik!)

Survivor 2017'de elemeye kimler kaldı? (Oyun alanında gerginlik!)

22.04.2017 - 07:50 | Son Güncellenme:

Survivor 2017’de 22 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanan bölümde elemeye kimler kaldı sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı kendi aralarında bir oylama gerçekleştirdi. İsmi daha çok yazılan Sabriye haftanın ilk eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci eleme adayı olarak Şahika’nın adını söyledi. Survivor'da bu akşam gerginlik yaşanıyor...

Survivor 2017de elemeye kimler kaldı (Oyun alanında gerginlik)

Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Survivor 2017'de heyecan her geçen gün giderek artıyor. TV 8'de ekrana gelen fenomen yarışma programı Survivor'da dokunulmazlık oyunu heyecan yaşandı. Zorlu hava şartları altında oynanan oyunda her iki takımda oldukça zorlandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler oldu. Ardından yapılan bireysel dokunulmazlık oyununu da Furkan kazandı. Sembolün sahibi olan Furkan böylece hem 1 hafta daha adada kalma hem de eleme adaylarından birini belirleme hakkını elde etti.

Haberin Devamı

Survivor’da bu hafta elemeye kalan isimler belli oldu. Survivor 2017’de sayıları gittikçe azalan ünlüler takımından geçen hafta da Pınar Saka elenmişti. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında 2 isim sms oylamasına kaldı.
Adem ile Serhat ve Sema ile Şahika arasında tartışmaların yaşandığı dün akşamı eleme konseyinde, adı en fazla yazılan isim olan Sabriye ilk eleme adayı oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı ise dokunulmazlık sembolü için tekrar yarıştılar. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Furkan ise ikinci eleme adayı olarak Şahika’nın adını söyledi.

Geçtiğimiz hafta Sabriye, Gökhan, Berna ve Pınar eleme potasına girmiş, Pınar adaya veda eden isim olmuştu.

Haberin Devamı

Bu akşam yayınlanacak dokunulmazlık oyununda ilk edeme aday ya da adayları belli olacak. Yayınlanan son fragmanda zorlu parkurda yarışmacılar büyük bir çaba sarfediyor.

ADEM’DEN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ

Survivor’un en çok desteklenen isimlerinden milli boksör Adem Kılıççı’nın “Çember daraldı. Kendini potada görmeyeceğini sanan insanların artık bir an önce şapkalarını önüne koyup, dokunulmazlık oyununda biraz kendilerini parçalamaları gerektiğini düşünüyorum” sözleri oldukça dikkat çekiciyd.