Gündem Survivor Melih ile ilgili flaş gelişme! Gönüllüler takımına bir şok daha...

Survivor Melih ile ilgili flaş gelişme! Gönüllüler takımına bir şok daha...

12.03.2018 - 08:52 | Son Güncellenme:

Survivor Melih ile ilgili flaş gelişme. Survivor 2018'in Gönüllüler takımında yer alan Melih, son ödül oyununda büyük bir sakatlık yaşamıştı. Hastaneye kaldırılan Melih'in son durumu ile ilgili Acun Ilıcalı önemli bir açıklamada bulundu.

Survivor Melih ile ilgili flaş gelişme Gönüllüler takımına bir şok daha...

Survivor tüm hızıyla devam ederken bir kötü haber de Gönüllüler takımında yer alan başarılı yarışmacı Melih Özkaya'dan geldi.

Haberin Devamı

Ödül oyunu sırasında önemli bir sakatlık geçiren Melih, hastaneye kaldırılmıştı. Acun Ilıcalı dün akşam yapılacak dokunulmazlık oyunu öncesi Melih'in son durumu ile ilgili bilgi verdi. Ilıcalı 'Melih'in sakatlığının son durumu Survivor'a devam etmesine imkan tanımıyor' dedi.

Melih Özkaya Survivor'a veda etti.

İŞTE O ANLAR:

MELİH ÖZKAYA KİMDİR?

30 yaşında. Profosyonel olarak voleybol oynuyor. Eğirdir Isparta ile bu sene anlaşmış. 19 senedir profosyonel olarak oynuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde alt yapıdan başlayıp A takıma çıkmış. Oradan Tokat’a transfer olmuş. Tokat Plevne’de süperlig oynamış sonra Tofaş’a geçmiş. Diyabakır, Sivas, Ankara, İzmir en son Isparta. 15 yıldır A takımlarda oynuyor. Spor eğitmenliği yapıyor. Fitness eğitmenliği ve pilates eğitmenliği yapıyor.