Gündem Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Survivor'da dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

07.04.2018 - 14:49 | Son Güncellenme:

Survivor 41. bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yine zorlu bir mücadele yaşattı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Survivorda dokunulmazlık oyunun hangi takım kazandı Eleme adayları kimler oldu

Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam yayınlanan bölümde kıyasıya bir mücadele sergiledi. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA BARAKA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Bu akşam 41. bölümü ile ekrana gelen Survivor'da naraka ödülü için karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler takımında kazanan Ünlüler oldu. 10-7 skoruyla barakayı kazanan Ünlüler adalarına yine mutlu döndü.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da dokunulmazlık oyunu büyük heyecana sahne oldu. Yeni konseptte ilk kez oynanan dokunulmazlık oyununu geriden gelen Ünlüler takımı 10-8 kazandı. Bu sonuçla bu hafta adaya veda edecek isim yine Gönüllüler takımından olacak.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor'da eleme adayları belli oldu. Survivor'da konseyde en çok ismi çıkan yarışmacı 5 oyla Cumali oldu ve Cumali 1. eleme adayı oldu. Bireysel dokunulmazlığın sahibi Damla Can ise Yağmur'un ismini verdi ve 2. eleme adayı Yağmur oldu. Böylelikle eleme adayları Cumali ve Yağmur oldu. Survivor'a veda edecek yarışmacı yarın belli olacak.