Gündem Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor! - İzle

Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor! - İzle

07.04.2016 - 09:35 | Son Güncellenme:

Tatlı İntikam dizisi izleyenlerine yine güzel dakikalar yaşatmaya geliyor. Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Tatlı İntikam'ın 3. yeni bölümünde Sinan haciz şokuyla sarsılıyor, Tolga ise işleri karıştırıyor. İşte Tatlı İntikam 3. bölümden fragman ve detaylar..

Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor - İzle

Tatlı İntikam dizisi bu hafta izleyenlerine yeni maceralara sürüklemeye geliyor. Kanal D'nin yeni dizisi Tatlı İntikam'ın bu hafta yayınlanacak bölümünde Sinan'a gelen haciz ortalığı karıştırıyor. Tatlı İntikam 3.Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pelin, Sinan'la yakınlaşırken ortaya çıkan Tolga işleri karıştırır.. Tatlı İntikam yeni bölümüyle 9 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Pelin, Sinan'la yakınlaşırken ortaya çıkan Tolga işleri karıştırır.. Tatlı İntikam yeni bölümüyle 9 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Tatlı İntikam dizisi yeni hikayeleriyle gelmeye hazırlanıyor. Tatlı İntikam 3. yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geliyor. Yönetmenliğini Barış Erçetin’in yaptığı, senaryosunu Pınar Ordu ve İlker Aslan’ın kaleme aldığı dizi Tatlı İntikam yepyeni bir bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tatlı İntikam yeni bölümünde, Sinan'ı bekleyen haciz şoku gündeme bomba gibi düşecek.

Tatlı intikam 3. yeni bölümde neler olacak? Kanal D’nin, başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Furkan Andıç, Can Nergis, Zeyno Gönenç, Kerem Atabeyoğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun paylaştığı yeni dizisi Tatlı İntikam 3. yeni bölüm fragmanı ile izleyicinin karşısına çıktı. Merakla beklenen Tatlı İntikam 3. yeni bölümü için heyecan dorukta. Tatlı İntikam yeni bölümüyle 9 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 3. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir; ancak, müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur..

Pelin'in karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Pelin, hemen yıllar önce yüzüne bile bakmadığı Tankut’u aramaya başlar. Biran önce onu bulup özür dileyecek ve hayatındaki kısır döngüden kurtulacağını düşünür. Ancak, Pelin’in kendini Tankut’a affettirmesi hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Tankut, Pelin’in yıllar önce bıraktığı Tankut değildir.

Pelin, Sinan’ın onu kolay affetmeyeceğini anlamıştır ve kendisinden ne isterse yapmaya hazırdır. Pelin’in burnunu sürtmeye niyetli olan Sinan intikam oyununa başlar. Ama işler ikisi içinde iyi gitmeyecektir. Kötü bir sürpriz bütün planları alt üst eder.

Hikaye ve Künye

Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir. Ancak müstakbel damat Tolga, nikah günü ortadan kaybolur ve Pelin, aşık olduğu adam tarafından düğününde terk edilir. Bütün bu olanların ardından görmüş geçirmiş bir kadın, Pelin’in mutlu olamama sebebinin, geçmişte üzdüğü birinin ahından kaynaklandığını söyler. Her şey, Pelin’in bu ahın peşine düşmesiyle başlar…

Haberin Devamı

Bir anda geçmişini sorgulamaya başlayan genç kızın karşısına, üniversite yıllarında ona aşık olan Tankut çıkar. Üniversitedeyken Pelin tarafından herkesin önünde kalbi kırılan ve aşağılanan Tankut, yaşadıkları yüzünden okulu bırakmak zorunda kalmış ve tüm hayatını değiştirmiştir. Yurt dışına gidip uzun yıllar orada yaşayan ve aşçı olan Tankut, Türkiye’ye bambaşka biri olarak döner ve kendi restoranını açar. Pelin ise Tankut’u bulup ondan özür dileyeceğini ve peşindeki bu kara büyüden kurtulacağını düşünmektedir. Ancak, işler Pelin’in sandığı kadar kolay olmayacaktır çünkü Tankut hiç de onun bıraktığı Tankut değildir. Tankut için de artık intikam zamanı gelmiştir.

Haberin Devamı

Yapım : D Yapım

Yapımcı : Ayşe E. Durmaz

Drama Koordinatörü : Emel Sakarya Aksoy

Uygulayıcı Yapımcı : Ebru Sakal

Yönetmen : Barış Erçetin

Senaryo : Pınar Ordu, İlker Arslan

Görüntü Yönetmeni : Barış Işık

Sanat Yönetmeni : Aynur Topalak

Jenerik Müziği : Güliz Ayla

Müzik : Alp Yenier

Oyuncular : Leyla Lydia Tuğutlu (Pelin), Furkan Andıç (Sinan), Can Nergis (Tolga), Zeyno Günenç (Süheyla), Ayşenil Şamlıoğlu (Meliha), Kerem Atabeyoğlu (Rıza), Hazal Türesan (Başak), Cemre Gümeli (Simay), Çağrı Çıtanak (Bülent), Seren Deniz Yalçın (Ceyda), Bülent Seyran (Necip), Elif Çakman (Havva), Emre Taşkıran (Hakan), Gürsu Gür (Zübeyir), Barış Gönenen (Serkan)