Gündem TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti

01.10.2023 - 18:11 | Son Güncellenme:

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ziyaret ederek, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Bakan Yerlikaya'yı ziyaret etti. Kurtulmuş, Bakan Yerlikaya'dan İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü giriş kapısı önündeki saldırı girişimine ilişkin bilgi aldı. Yaralanan polisler Alim Reis Demirel ve Erkan Karataş için acil şifalar dileyen ve 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Kurtulmuş, saldırı girişiminin, polislerin dikkati ve kahramanca verdiği mücadeleyle önlendiğini belirtti. Terör saldırısını şiddet ve nefretle kınadığını belirten Kurtulmuş, yıllardır terörle mücadele etmiş, teröre karşı her alanda başarı kazanmış olan bir milletin evlatları olarak, terörle, teröristle ve arkasındaki bütün unsurlarla mücadelenin her hal ve şart altında sonuna kadar devam edeceğinin mesajını verdi.

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Bakan Yerlikayayı ziyaret etti

Ziyarette, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Ankara Valisi Vasip Şahin, İçişleri Bakan Yardımcıları Bülent Turan, Mehmet Aktaş, Mehmet Sağlam, Münir Karaloğlu, TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç de yer aldı.

Öte yandan Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın da Bakan Yerlikaya'ya 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.