GündemTSK'dan polislere kötü haber geldi!

TSK'dan polislere kötü haber geldi!

18.04.2015 - 08:47 | Son Güncellenme:

Genelkurmay Başkanlığı'ndan polislere 'askerlik' ile ilgili kötü haber geldi.

TSKdan polislere kötü haber geldi

Emniyet teşkilatında 10 yılını doldurmuş polislerin askerlik hizmetini yapmış sayılıyordu ancak Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucu "Polislere yeniden askerlik görevi" yasa teklifi hazırlandı. Teklif yeni Meclis döneminde görüşüleceği bildirildi. 10 yılını dolduran polislerin askerlik hizmetini yerine getirmiş sayılmasını öngören yasanın Şubat 2011 tarihinde TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesi ile birlikte polisler askerlikten muaf sayılıyorlardı.
Ancak Askeri kaynaktan edinilen bilgilere göre Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan araştırmalar ve incelemeler sonucu ''Polislere yeniden askerlik görevi'' yasa teklifi hazırlandı. Hazırlanan teklif, Genelkurmay Başkanlığı tarafından Milli Savunma Bakanlığı'na verildi. Polislerin yeniden askerlik yapması ile ilgili hazırlanan yasa teklifinin yeni Meclis döneminde genel kurulda görüşüleceği belirtildi.

Kaynak : Takvim

KEŞFETYENİ
Kraliyet ailesinde yeni kriz! Dans videosu ortalığı karıştırdı
Kraliyet ailesinde yeni kriz! Dans videosu ortalığı karıştırdı

Cadde | 08.06.2025 - 10:35

İngiliz basınının önde gelen bulvar gazetelerinden Daily Mail'in özel haberine göre, Meghan Markle'ın İngiliz eleştirmenlere aldırmadığı ve doğum odasında twerk yaptığı bir videonun ortaya çıkması büyük bir tartışma yarattı.

Yazarlar