Gündem Turgut Altınok: Yavaş, Ankara'nın ışıklarını söndürdü

Turgut Altınok: Yavaş, Ankara'nın ışıklarını söndürdü

17.03.2024 - 17:39 | Son Güncellenme:

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Keçiören ilçesinde partisinin ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı.

Turgut Altınok: Yavaş, Ankaranın ışıklarını söndürdü

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara'ya ara sıra uğruyor. Cumhurbaşkanı yardımcılığı hevesi bittikten sonra aklına Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı geliyor. Ankara'nın sokaklarında gören var mı? Londra'nın sokaklarında gören çok" dedi.

Haberin Devamı

Turgut Altınok, Ankara'nın Keçiören ilçesinde partisinin ilçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Burada konuşan Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu takdirde yapacakları ilk işin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek olduğunu belirterek, "Sayın Yavaş, kentsel dönüşüm planlarımızı engelledi, yaptırmadı. Keçiören ne yapacak? Altınok'a 31 Mart'ta sahip çıkacak. Hızlı şekilde kentsel dönüşüm planlarımızı gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Halk Partili Keçiören Belediye başkan adayı, ithal bir adaydır. Keçiören'i ne bilir ne tanır. Bizler ayırmadık, kayırmadık. Yine ayırmadan kayırmadan hizmet edeceğiz" dedi.

'İRADENİZİ YOK SAYANLARI SİZ DE YOK SAYIN'

Altınok, "İradenizi yok sayanları siz de yok sayın. Zaten Keçiören'de adaletle, ayrım yapmadan herkesi kucaklayan bir anlayışla eserler, hizmetler yapılacaktır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Ankara'ya ara sıra uğruyor. Cumhurbaşkanı yardımcılığı hevesi bittikten sonra aklına Ankara Büyükşehir Belediye başkan adaylığı geliyor. Ankara'nın sokaklarında gören var mı? Londra'nın sokaklarında gören çok. Yapılan anketler şunu söylüyor. Trafik sorununu kim çözer? Altınok çözer" diye konuştu.

Haberin Devamı

'YAVAŞ, ANKARA'NIN IŞIKLARINI SÖNDÜRDÜ'

Ayrıca yarın Keçiören'de inşaatı tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi'ni açacaklarını hatırlatan Altınok, açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağını belirterek, "Oyumuz, Cumhuriyet Halk Partisi'nden daha fazla. Sokakta, 'CHP'liyim ama oyum size' diyen vatandaş çok fazla. Durmak yok, yola koşa koşa devam. Yarın Sayın Cumhurbaşkanımız Keçiören'de. Yarın, Atatürk Cumhuriyet Kulemizin açılışı var. Muhteşem eseri görüyor musunuz? Karanlık Ankara'yı aydınlatmaya başladık mı? Yavaş, Ankara'nın ışıklarını söndürdü. Sönen bu ışıkları, 31 Mart'ta yakacak mıyız?" dedi.

'YAPTIĞIM HİZMETLERE YAVAŞ'IN HAYALİ BİLE YETİŞEMEZ'

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, Trabzon-Of Ağaçseven Köyü Tanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından Altındağ'da düzenlenen iftar programına katıldı. Ankara'yı bir dünya başkenti yapacağını söyleyen Altınok, "Hiçbir mazeret başarının yerini tutamaz. Ankara'nın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Altınok sadece Ankara'ya değil Trabzon'a da hizmetimiz oldu. 31 Mart'ta Ankara'daki kötü yönetime, Ankara'nın boşa giden yıllarını telafi etmeye hazır mıyız? Yaptığım hizmetlere Yavaş'ın hayali bile yetişemez" dedi.

Haberin Devamı

'ÇANKAYA HAK ETTİĞİ HİZMETİ DUHAN KALKAN İLE ALACAK '

Kalecik Belediye Başkanı ve AK Parti Çankaya Belediye başkan adayı Duhan Kalkan ile Çankaya'nın hak ettiği hizmeti alacağını belirten Altınok, "Duhan Kalkan, 5 üniversite mezunudur. Kalecik'i dönüştürtüp, değiştirdi. Makus talihini değiştirdi. Çankaya gerçek belediyecilikle tanışsa şunu diyecek; ‘Eyvah, yazık oldu giden yıllarımıza.’ İnşallah Çankaya hak ettiği hizmeti Duhan Kalkan ile alacak.” ifadelerini kullandı.