GündemTürk tiyatrosunun acı kaybı

Türk tiyatrosunun acı kaybı

08.07.2012 - 19:33 | Son Güncellenme:

Türk tiyatrosunun en önemli oyun yazarlarından 82 yaşındaki Güngör Dilmen, yaklaşık iki aydır tedavi gördüğü İzmir'deki özel bir hastanede bugün yaşamını yitirdi.

Türk tiyatrosunun acı kaybı

Türk tiyatrosuna Midas'ın Kulakları, Kurban, Deli Dumrul, Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını gibi birçok oyun kazandıran Güngör Dilmen, İzmir'de yaklaşık iki ay önce geçirdiği bağırsak operasyonunun ardından, hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Son günlerde durumu ağırlaşan Güngör Dilmen, bugün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Yazdığı oyunlarla birçok ödülün de sahibi olan Güngör Dilmen'in cenazesinin nerede ve ne zaman toprağa verileceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

KEŞFETYENİ
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz
2 ay önce anne olmuştu! Neslihan Atagül'den bebeğiyle ilk poz

Cadde | 10.05.2025 - 14:59

Başarılı oyunculardan Neslihan Atagül ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu ilk bebeklerine kavuştu. Günler sonra Neslihan Atagül'den oğlu Aziz ile ilk poz geldi.

Yazarlar