GündemTUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir, kazada hayatını kaybetti

TUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir, kazada hayatını kaybetti

14.11.2021 - 13:59 | Son Güncellenme:

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ)  Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir (44) Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki trafik kazasında yaşamını yitirdi.

TUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir, kazada hayatını kaybetti

 Kaza, saat 01.30 sıralarında Anadolu Otoyolu'nun Ankara-İstanbul yolu, Kızılcahamam Kuşçuören mevkisinde meydana geldi. TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir, İstanbul'da düzenlenen SAHA EXPO Savunma Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nın ardından otomobiliyle Ankara'ya yola çıktı. Ancak Demir yönetimindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, sürücü ve plakası öğrenilemeyen TIR'a çarptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Demir'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

"SAVUNMA SANAYİİMİZİN ACI KAYBI"

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında, "Savunma sanayiimizin acı kaybı. TUSAŞ Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanı Serdar Demir’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve TUSAŞ ailesine baş sağlığı diliyorum" ifadesini kullandı.

TUSAŞ'tan yapılan açıklamada ise, "Kurumsal Pazarlama ve İletişim Başkanımız Serdar Demir’i elim bir trafik kazasında kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kendisini daima özlemle ve saygıyla hatırlayacağız. Mekânı cennet olsun" denildi. Öte yandan Demir'in cenazesinin ikindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. 

Haberin Devamı

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki kazada hayatını kaybeden TUSAŞ Pazarlama ve Kurumsal İletişim Başkanı Serdar Demir için Karşıyaka Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene, Demir'in ailesi ve yakınlarıyla TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, çalışma arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze namazı öncesi yakınları tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından Demir, toprağa verildi.

TUSAŞ İletişim Başkanı Serdar Demir, kazada hayatını kaybetti
KEŞFETYENİ
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'
Şok sözler! 'Survivor tarihinin açık ara en leş takımı'

Cadde | 09.05.2025 - 09:45

Survivor All Star 2025'te finale sayılı günler kala yarışmada heyecan giderek artıyor. Survivor macerası sona eren Senem Genç, sosyal medya hesabından olay bir paylaşımla adından söz ettirdi.

Yazarlar