Gündem UÇAKTA MASKE ZORUNLU MU? Uçakta maske kullanma zorunluluğu bitti mi?

UÇAKTA MASKE ZORUNLU MU? Uçakta maske kullanma zorunluluğu bitti mi?

31.05.2022 - 01:56 | Son Güncellenme:

Maske kullanma zorunluluğu, toplu taşımalarda kalktı! Hastanelerde maske takma şartı ise henüz kalkmış değil. Ancak toplu taşıma araçları arasında yer aşan uçakta maske zorunluluğu son durumu merakla araştırılırken açıklama geldi. Peki, uçakta maske yasağı kalktı mı?

UÇAKTA MASKE ZORUNLU MU Uçakta maske kullanma zorunluluğu bitti mi

Uçakta maske kullanımı bitti mi? Koronavirüs tablosunda yer alan veriler ışığında, üç gün peş peşe 1000'in altında gelen vaka sayılarına göre Bakan Koca, toplu taşımada maske kullanımı zorunluluğunun kalktığını belirtti. Milyonlarca kişi ise uçaklardaki maske şartının son durumunu merak ediyor. İşte, uçaklarda maske zorunluğu hakkında...

Haberin Devamı

UÇAKTA MASKE TAKMA ZORUNLULUĞU KALKTI MI?

Vaka sayıları, üç gün boyunca binin altında geldi ve İçişleri Bakanlığı maske genelgesinde de belirtildiği gibi maske takma zorunluluğu toplu taşıma araçlarında kalktı. Uçaklardaki durumu hakkında da açıklama geldi.

Bakan Fahrettin Koca’nın 'hastaneler dışında maske zorunluluğu kalktı' açıklamasının ardından uçaklarda maske kullanım zorunluluğu da kaldırılıyor.
Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Yarın size maskelerimizin ardından değil, her zamanki gibi tüm içtenliğimiz ile gülümseyeceğiz. Milletçe gayret ettik, kurallara uyduk, sabrettik ve kazandık. Şimdi tebessüm zamanı" paylaşımında bulundu.

Yazarlar