Gündem Vali Güler: Kadıköy'deki olaylar için kanunun gereği yapılacak

Vali Güler: Kadıköy'deki olaylar için kanunun gereği yapılacak

17.05.2010 - 14:44 | Son Güncellenme:

.

Vali Güler: Kadıköydeki olaylar için kanunun gereği yapılacak

KAMU Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı makamında ziyaret etti. Güler, gazetecilerin dün akşam Şükrü Saracoğlu Stadı’ndan oynanan Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından çıkan olaylarla ilgili sorularını da yanıtladı.

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE’DEN BÖYLE BİR SONUÇ BEKLEMİYORDUM "

Bir gazetecinin Fenerbahçeli olduğunu hatırlatması üzerine Güler, "Bursaspor’un başarısını kutluyorum. Fenerbahçe’den doğrusu böyle bir sonuç beklemiyordum. Fenerbahçe’nin kongre üyesiyim. Bursaspor’un Anadolu’da beşinci bir büyük olarak çıkması kalite getirecektir. Gelecek senelerde daha güçlü çıkması için bir vesile olabilir " dedi.

Maç sonrası Fenerbahçe taraftarlarının karıştığı olaylarla ilgili sorular üzerine Vali Güler, "Tabii maç sonrası o ortamın yarattığı bir de şanssızlık var. Şampiyon olundu, diye bir hava yaratıldı. Onun beraberinde getirdiği başka sıkıntılar var. Arkadaşlarımız gerekli müdahaleleri yaptılar. Tolere edilebilir nitelikte olan şeylerdir ama kanunun gereği yapılacaktır elbette. Ama şanssızlık olarak değerlendiriyorum. Gerekli tespitler yapıldı. Onlar sporun fair play anlayışına uymayan davranışlardı. Gereği yapılacaktır tabii ki " diye konuştu.